Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti Tepro Iasi
rin 1 Tactiek 442to433
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aavakivi verovert de bal door een tackle van achteren. Bica speelt de bal door. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Quốc Tùng geeft een lange en hoge pass. Sztanó speelt de bal door. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza schiet op doel. Encuţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Encuţescu met een harde bal richting middenveld. Daar is Basarabeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazza rent richting de bal. Marazza geeft een lange en hoge pass. Encuţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Buftea heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka met een sublieme pass. Marazza rent richting de bal. Marazza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ceranka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica passt de bal in één keer door. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 66%, Tepro Iasi 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astra9maiploiesti - Tepro Iasi 0:0

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Encuţescu niet meer kan verder spelen. Hotoleanu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal met de wreef. Buftea speelt de bal door. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bica met een sublieme pass. Marazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Tepro Iasi 0:1

66e minuut.
Aavakivi passt de bal zonder na te denken. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó passt de bal zonder na te denken. Marazza is nu in balbezit. Marazza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bica passt de bal met de wreef. Faraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap. Azimli bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Chiriţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Whittaker springt en kopt de bal. Azimli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astra9maiploiesti - Tepro Iasi 1:1

79e minuut.
Quốc Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Tùng geeft de bal voor. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó verovert de bal door een tackle van achteren. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 53%, Tepro Iasi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astra9maiploiesti - Tepro Iasi 1:1