Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii Atletico Mostoles
Costy 07 Tactiek 451
56% Balbezit 44%
11% Spel op eigen helft 89%
58 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 26.8
formidabel Schieten slecht
solide Passen slecht
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Anthopoulos passt de bal met de wreef. Nae is nu in balbezit. Nateri onderschept slim de pass. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Istrate de bal. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Billysson rent richting de bal. Billysson geeft een lange en hoge pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 1:0

6e minuut.
Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nae de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 2:0

7e minuut.
Gaidoş is nu in balbezit. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Billysson kopt de bal weg. Daar is Garofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli passt de bal met de wreef. Billysson rent richting de bal. Billysson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 3:0

12e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Rępał rent richting de bal. Rępał geeft een lange en hoge pass. Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mätschke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anthopoulos geeft de bal voor. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nae heeft problemen om de bal te vangen. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli onderschept slim de pass. Garofoli draait met de bal, schiet en ... Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Codrescu geeft een hoge lob. Nateri rent richting de bal. Nateri passt de bal met de wreef. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos schiet op doel. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rępał is nu in balbezit. Rępał schiet op doel. Na een snelle pass probeert Istrate de bal onder controle te krijgen. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Burduşel speelt de bal door. Mestach kopt de bal weg. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos geeft de bal voor. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 4:0

22e minuut.
Billysson geeft een lange en hoge pass. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal. Nae kan de bal niet met de borst controleren. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rępał speelt de bal door. Garofoli rent richting de bal. Garofoli geeft een hoge lob. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 5:0

28e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Lacheta onderschept slim de pass. Mätschke onderschept slim de pass. Mätschke geeft een hoge lob. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garofoli rent richting de bal. Garofoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 6:0

29e minuut.
Sinbonnet probeert naar een medespeler te passen. Lacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli onderschept slim de pass. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Nateri is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rępał neemt de hoekschop. Anthopoulos kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Istrate rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 7:0

30e minuut.
Codrescu met de inworp. Anthopoulos is nu in balbezit. Sinbonnet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sinbonnet krijgt een gele kaart. Anthopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anthopoulos neemt zijn aanloop. Burduşel bokst de bal weg. Garofoli rent richting de bal. Burduşel probeert naar een medespeler te passen. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ... Burduşel bokst de bal weg. Istrate heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rępał zal de hoekschop nemen. Daar is Billysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billysson geeft een hoge lob. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 8:0

34e minuut.
Billysson passt de bal in één keer door. Nateri is nu in balbezit. Nateri passt de bal zonder na te denken. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Videa geeft de bal voor. Anthopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Nae de bal. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mätschke geeft een lange en hoge pass. Billysson speelt de bal door. Klungelig pakt Balbi de bal. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlen met de inworp. Billysson is nu in balbezit. Billysson geeft een hoge lob. Garofoli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 9%, Atletico Mostoles 91%.
Bestialii - Atletico Mostoles 8:0

47e minuut.
Nae geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rępał met de inworp. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Videa geeft een lange en hoge pass. Garofoli rent richting de bal. Garofoli geeft een hoge lob. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Anthopoulos passt de bal zonder na te denken. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri schiet op doel. Burduşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Billysson rent richting de bal. Billysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 9:0

51e minuut.
Inworp. Lacheta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinbonnet probeert naar een medespeler te passen. Gonet is nu in balbezit. Gonet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nateri verovert de bal door een tackle van achteren. Nateri passt de bal met de wreef. Anthopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Anthopoulos schiet op doel. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 10:0

59e minuut.
Rępał heeft problemen om de bal te vangen. Garofoli rent richting de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 11:0

61e minuut.
Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli met een sublieme pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ... Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 12:0

64e minuut.
Tlen met een snelle inworp. Klungelig pakt Billysson de bal. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een lange en hoge pass. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Codrescu geeft een hoge lob. Anthopoulos rent richting de bal. Nae legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anthopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anthopoulos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Nateri rent richting de bal. Anthopoulos met een sublieme pass. Nateri met een sublieme pass. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli schiet op doel. Burduşel bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hernández Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlen onderschept slim de pass. Tlen met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Istrate bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. Burduşel bokst de bal weg.

69e minuut.
Nateri geeft een lange en hoge pass. Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 13:0

70e minuut.
Mestach is nu in balbezit. Mestach geeft de bal voor. Nateri is nu in balbezit. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Istrate de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tlen met een snelle inworp. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson geeft een hoge lob. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 14:0

75e minuut.
Billysson probeert naar een medespeler te passen. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri probeert naar een medespeler te passen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 15:0

77e minuut.
Klungelig pakt Rępał de bal. Mestach speelt de bal door. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri draait met de bal, schiet en ... Burduşel bokst de bal weg.

78e minuut.
Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos geeft de bal voor. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Burduşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 16:0

79e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał speelt de bal door. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rępał probeert naar een medespeler te passen. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ozera met de inworp. Klungelig pakt Gaidoş de bal. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Burduşel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlen geeft een hoge lob. Istrate kopt de bal weg. Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een lange en hoge pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Burduşel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 17:0

85e minuut.
Rępał probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli speelt de bal door. Billysson rent richting de bal. Billysson geeft een hoge lob. Burduşel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Paal!

88e minuut.
Nateri schiet op doel. Burduşel speelt de bal door. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft de bal voor. Burduşel bokst de bal weg. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rępał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een hoge lob. Daar is Billysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Atletico Mostoles 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 13%, Atletico Mostoles 87%.
Bestialii - Atletico Mostoles 18:0