Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: Kese Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4904
Kese DEVORATOR
Normal Tactiek zoro2
32% Balbezit 68%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 44.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Bogdanowicz passt de bal zonder na te denken. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil draait met de bal, schiet en ... Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morariu zal de hoekschop nemen. Jazbec kopt de bal weg. Vobořil heeft problemen om de bal te vangen. Vobořil schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Bogdanowicz kopt de bal weg. Jazbec rent richting de bal. Jazbec geeft een hoge lob. Bogdanowicz springt en kopt de bal. Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Birler kopt de bal weg. Morariu is nu in balbezit. Morariu geeft een hoge lob. Bogdanowicz springt en kopt de bal. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:1

8e minuut.
Ivansuc met een snelle inworp. Jazbec rent richting de bal. Jazbec geeft de bal voor. Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dediu speelt de bal door. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec onderschept slim de pass. Jazbec geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:2

16e minuut.
Bălan passt de bal met de wreef. Calzalunga is nu in balbezit. Calzalunga speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:3

20e minuut.
Klimentov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morariu heeft problemen om de bal te vangen. Morariu geeft een hoge lob. Bogdanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:4

23e minuut.
Jazbec met een sublieme pass. Vobořil heeft problemen om de bal te vangen. Vobořil probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Inworp. Jazbec met de inworp. Vobořil rent richting de bal. Vobořil geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Jazbec onderschept slim de pass. Jazbec met een sublieme pass. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Morariu heeft problemen om de bal te vangen. Morariu passt de bal met de wreef. Vobořil rent richting de bal. Vobořil schiet op doel. Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bogdanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Morariu passt de bal in één keer door. Drăgănescu rent richting de bal. Bogdanowicz onderschept slim de pass. Bogdanowicz schiet op doel. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:5

40e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Vobořil rent richting de bal. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Morariu rent richting de bal. Morariu met een sublieme pass. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:6

43e minuut.
Vobořil speelt de bal door. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Morariu geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 72%, DEVORATOR 28%.
Kese - DEVORATOR 0:6

47e minuut.
Osadici trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Istvan de bal. Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Calzalunga rent richting de bal. Calzalunga speelt de bal door. Morariu rent richting de bal. Morariu geeft de bal voor. Bogdanowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Birler passt de bal met de wreef. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:7

53e minuut.
Jazbec geeft een hoge lob. Durleci rent richting de bal. Bogdanowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bogdanowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Mamoru kopt de bal weg. Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birler is nu in balbezit. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:8

56e minuut.
Bălan met een sublieme pass. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi met een sublieme pass. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Birler probeert naar een medespeler te passen. Jazbec rent richting de bal. Jazbec passt de bal in één keer door. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Iarca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vobořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vobořil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vobořil onderschept slim de pass. Vobořil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jazbec de bal. Vobořil rent richting de bal. Vobořil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Drăgănescu trapt de bal weg. Klungelig pakt Dediu de bal. Vobořil rent richting de bal. Vobořil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:9

69e minuut.
Inworp. Iarca met de inworp. Bălan heeft problemen om de bal te vangen. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iarca geeft de bal voor. Calzalunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi rent richting de bal. Calzalunga verovert de bal door een tackle van achteren. Calzalunga haalt uit met een fantastische trap. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc geeft een lange en hoge pass. Durleci kopt de bal weg. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagi is nu in balbezit. Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:10

90e minuut.
Daar is Vobořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morariu is nu in balbezit. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jazbec de bal. Jazbec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - DEVORATOR 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 78%, DEVORATOR 22%.
Kese - DEVORATOR 0:11