Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica Lupii Cenusii
*-*-*-* Tactiek 123
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Guran verovert de bal door een tackle van achteren. Guran passt de bal met de wreef. Cain rent richting de bal. Cain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Guran met een sublieme pass. Jarzembowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski geeft een hoge lob. Cain rent richting de bal. Hübner speelt de bal door. Paal!

8e minuut.
Panicheo geeft de bal voor. Mazurkiewicz is nu in balbezit. Mazurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pacak is nu in balbezit. Pacak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bellaveglia met een sublieme pass. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal met de wreef. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chova de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jarzembowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Struś met een sublieme pass. Cain is nu in balbezit. Cain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Adkins probeert naar een medespeler te passen. Struś geeft de bal voor. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Carreón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - Lupii Cenusii 0:1

24e minuut.
De Napoli passt de bal in één keer door. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga passt de bal met de wreef. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua_lui_Gigica - Lupii Cenusii 1:1

26e minuut.
Dorey passt de bal met de wreef. Pacak is nu in balbezit. Pacak speelt de bal door. Breznay is nu in balbezit. Breznay schiet op doel. Mądrochowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Chova met een sublieme pass. Arredondo rent richting de bal. Arredondo passt de bal in één keer door. Cain heeft problemen om de bal te vangen. Cain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bellaveglia geeft een hoge lob. Breznay heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Guran zijn tegenspeler op de grond. Guran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 51%, Lupii Cenusii 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_lui_Gigica - Lupii Cenusii 1:1

51e minuut.
Quiboloy is nu in balbezit. Quiboloy passt de bal in één keer door. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Mądrochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Quiboloy speelt de bal door. Klungelig pakt Fanzaga de bal. Panicheo begaat een overtreding. Panicheo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een hoge lob. Daar is Dorey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arredondo rent richting de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Carreón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Służalec geeft een hoge lob. Pacak is nu in balbezit. Adkins rent richting de bal. Pacak onderschept slim de pass. Pacak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cain is nu in balbezit. Hübner onderschept slim de pass. Guran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guran krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Sýkora speelt de bal door. Struś geeft de bal voor. Hübner met een sublieme pass. Cain heeft problemen om de bal te vangen. Cain geeft een hoge lob. Carreón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 54%, Lupii Cenusii 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_lui_Gigica - Lupii Cenusii 1:1