Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii Steaua_lui_Gigica
123 Tactiek *-*-*-*
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
57.1 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay is nu in balbezit. Waldner onderschept slim de pass. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guran speelt de bal door. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova met een sublieme pass. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 1:0

21e minuut.
Guran is nu in balbezit. Landa verovert de bal door een tackle van achteren. Landa probeert naar een medespeler te passen. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 1:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Struś is nu in balbezit. Pacak onderschept slim de pass. Pacak draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Panicheo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shoulei met de inworp. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Służalec rent richting de bal. Arredondo verovert de bal door een tackle van achteren. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 2:1

34e minuut.
Arredondo speelt de bal door. Chova rent richting de bal. Chova geeft een lange en hoge pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Carreón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 45%, Steaua_lui_Gigica 55%.
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 3:1

48e minuut.
Guran kopt de bal weg. Arredondo heeft problemen om de bal te vangen. Licznierski is nu in balbezit. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Shoulei rent richting de bal. Sýkora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shoulei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellaveglia met een snel genomen vrije trap. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Struś speelt de bal door. Sýkora speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. Carreón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 4:1

64e minuut.
Breznay probeert de bal aan de voet te houden. Struś met een sublieme pass. Daar is Chova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chova geeft een lange en hoge pass. Arredondo springt en kopt de bal. Carreón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. Carreón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 5:1

67e minuut.
Bellaveglia geeft een hoge lob. Mazurkiewicz rent richting de bal. Met opzet legt Struś zijn tegenspeler op de grond. Struś krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Guran rent richting de bal. Guran passt de bal zonder na te denken. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel. Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 6:1

90e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Guran passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Carreón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 43%, Steaua_lui_Gigica 57%.
Lupii Cenusii - Steaua_lui_Gigica 7:1