Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti Steaua_lui_Gigica
rin 1 Tactiek *-*-*-*
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Breznay is nu in balbezit. Breznay passt de bal met de wreef. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Steaua_lui_Gigica 0:1

10e minuut.
De Napoli speelt de bal door. Klungelig pakt Breznay de bal. Breznay passt de bal zonder na te denken. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal in één keer door. De Napoli is nu in balbezit. Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Carreón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astra9maiploiesti - Steaua_lui_Gigica 1:1

30e minuut.
Breznay kopt de bal weg. Faraco rent richting de bal. Fanzaga verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Steaua_lui_Gigica 1:2

33e minuut.
Dorey met een sublieme pass. Breznay is nu in balbezit. Breznay passt de bal zonder na te denken. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Faraco is nu in balbezit. Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay met een sublieme pass. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacak schiet op doel. Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzaga is nu in balbezit. Fanzaga schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 60%, Steaua_lui_Gigica 40%.
astra9maiploiesti - Steaua_lui_Gigica 1:2

46e minuut.
Quiboloy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shoulei komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Basarabeanu rent richting de bal. Służalec verovert de bal door een tackle van achteren. Służalec passt de bal zonder na te denken. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Faraco passt de bal zonder na te denken. Buftea rent richting de bal. Bellaveglia maakt een afschuwelijke overtreding. Bellaveglia krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pacak schiet op doel. Doeltrap. Hotoleanu trapt de bal weg. Mazurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mândreanu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Maricescu rent richting de bal. Pacak onderschept slim de pass. Pacak met een sublieme pass. Breznay rent richting de bal. Breznay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Służalec passt de bal met de wreef. De Napoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Napoli geeft een lange en hoge pass. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fanzaga rent richting de bal. Fanzaga passt de bal zonder na te denken. Breznay bereikt de bal nog maar net als eerste. Breznay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - Steaua_lui_Gigica 1:3

84e minuut.
Vadim probeert naar een medespeler te passen. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea passt de bal zonder na te denken. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellaveglia met een snelle inworp. De Napoli geeft een hoge lob. Fanzaga kopt de bal weg. Hotoleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 66%, Steaua_lui_Gigica 34%.
astra9maiploiesti - Steaua_lui_Gigica 1:3