Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.38 [del]
  • Stadion: Kese Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4999
Kese Bestialii
Normal Tactiek Costy 07
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 52.4
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Drăgănescu kopt de bal weg. Garofoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garofoli speelt de bal door. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. Cioran bokst de bal weg. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Mesaroş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rępał geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garofoli de bal. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Nateri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:1

9e minuut.
Rępał rent richting de bal. Rępał geeft een hoge lob. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson probeert de bal aan de voet te houden. Billysson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:2

11e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał passt de bal met de wreef. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:3

13e minuut.
Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ... Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ciurba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amariei komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Codrescu probeert de bal aan de voet te houden. Bălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălan geeft een lange en hoge pass. Tlen is nu in balbezit. Tlen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:4

15e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu passt de bal met de wreef. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri onderschept slim de pass. Nateri schiet op doel. Cioran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Iarca passt de bal in één keer door. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Codrescu rent richting de bal. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Cioran bokst de bal weg. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli draait met de bal, schiet en ... Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:5

18e minuut.
Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Daar is Billysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billysson schiet op doel. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cioran trapt de bal weg. Rępał probeert de bal met de borst te controleren. Rępał geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rępał kopt de bal weg. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft de bal voor. Garofoli rent richting de bal. Garofoli haalt uit met een fantastische trap. Cioran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nateri de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:6

26e minuut.
Nateri rent richting de bal. Billysson is nu in balbezit. Billysson haalt uit met een fantastische trap. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Nateri is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Nateri rent richting de bal. Paal!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drăgănescu met een harde bal richting middenveld. Codrescu kopt de bal weg. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Garofoli de bal. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cioran trapt de bal weg van het doel. Videa kopt de bal weg. Drăgănescu probeert de bal met de borst te controleren. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nateri passt de bal zonder na te denken. Rępał met een sublieme pass. Daar is Garofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:7

34e minuut.
Rępał probeert naar een medespeler te passen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli passt de bal zonder na te denken. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Durleci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rępał is nu in balbezit. Rępał passt de bal zonder na te denken. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Videa verovert de bal door een tackle van achteren. Videa geeft de bal voor. Garofoli kopt de bal weg. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rępał rent richting de bal. Rępał passt de bal in één keer door. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:8

45e minuut.
Billysson rent richting de bal. Billysson passt de bal zonder na te denken. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 89%, Bestialii 11%.
Kese - Bestialii 0:9

48e minuut.
Rępał onderschept slim de pass. Rępał met een sublieme pass. Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Billysson schiet op doel. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos draait met de bal, schiet en ... Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rępał neemt de hoekschop. Anthopoulos kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cioran met een sublieme pass. Videa kopt de bal weg. Codrescu geeft een hoge lob. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Codrescu met een sublieme pass. Garofoli rent richting de bal. Garofoli geeft een lange en hoge pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Istvan rent richting de bal. Billysson verovert de bal door een tackle van achteren. Billysson met een sublieme pass. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rępał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anthopoulos is nu in balbezit. Anthopoulos geeft een hoge lob. Cioran bokst de bal weg. Klungelig pakt Durleci de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:10

54e minuut.
Garofoli passt de bal in één keer door. Daar is Billysson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Billysson geeft de bal voor. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Garofoli rent richting de bal. Garofoli geeft de bal voor. Nateri springt en kopt de bal. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nateri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:11

58e minuut.
Billysson rent richting de bal. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft de bal voor. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:12

59e minuut.
Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli met een sublieme pass. Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cioran met een harde bal richting middenveld. Videa geeft een hoge lob. Billysson is nu in balbezit. Billysson geeft de bal voor. Anthopoulos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Rępał is nu in balbezit. Rępał schiet op doel. Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:13

65e minuut.
Codrescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anthopoulos de bal. Anthopoulos probeert naar een medespeler te passen. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:14

66e minuut.
Garofoli passt de bal in één keer door. Daar is Nateri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Cioran trapt de bal weg van het doel. Tlen kopt de bal weg. Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:15

71e minuut.
Billysson geeft de bal voor. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri onderschept slim de pass. Nateri draait met de bal, schiet en ... Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:16

72e minuut.
Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał passt de bal met de wreef. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Cioran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:17

74e minuut.
Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft de bal voor. Daar is Durleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:18

79e minuut.
Billysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Billysson geeft een lange en hoge pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Billysson heeft problemen om de bal te vangen. Billysson passt de bal in één keer door. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:19

84e minuut.
Nateri probeert de bal aan de voet te houden. Garofoli rent richting de bal. Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri rent richting de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Codrescu geeft een lange en hoge pass. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. Cioran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:20

89e minuut.
Tlen passt de bal in één keer door. Videa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dediu. Dediu krijgt een gele kaart. Videa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlen met een snel genomen vrije trap. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cioran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał haalt uit met een fantastische trap. Nateri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tlen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Nateri rent richting de bal. Garofoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garofoli draait met de bal, schiet en ... Cioran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kese - Bestialii 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kese 89%, Bestialii 11%.
Kese - Bestialii 0:21