Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
astra9maiploiesti DEVORATOR
rin 1 Tactiek zoro2
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 51.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Maricescu passt de bal zonder na te denken. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă passt de bal met de wreef. Daar is Whittaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mândreanu geeft de bal voor. Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler speelt de bal door. Vobořil is nu in balbezit. Vobořil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Chiriţă passt de bal in één keer door. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - DEVORATOR 1:0

18e minuut.
Calzalunga passt de bal zonder na te denken. Jazbec rent richting de bal. Jazbec passt de bal met de wreef. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astra9maiploiesti - DEVORATOR 1:1

24e minuut.
Jazbec met een sublieme pass. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil speelt de bal door. Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
astra9maiploiesti - DEVORATOR 1:2

25e minuut.
Mândreanu geeft de bal voor. Whittaker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birler. Birler krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Whittaker de bal. Birler met een sublieme pass. Faraco heeft problemen om de bal te vangen. Vobořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vobořil schiet op doel. Hotoleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 50%, DEVORATOR 50%.
astra9maiploiesti - DEVORATOR 1:2

49e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birler. Basarabeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buftea met een snel genomen vrije trap. Whittaker maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Donoval heeft problemen om de bal te vangen. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Whittaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittaker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Whittaker de bal. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Osadici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
astra9maiploiesti - DEVORATOR 2:2

73e minuut.
Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuska geeft de bal voor. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker schiet op doel. Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Donoval verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Chiriţă is nu in balbezit. Chiriţă geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Birler probeert naar een medespeler te passen. Morariu rent richting de bal. Morariu passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz schiet op doel. Hotoleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: astra9maiploiesti 35%, DEVORATOR 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
astra9maiploiesti - DEVORATOR 2:2