Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii Bestialii
B1 Tactiek Costy 07
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen incredible


7e minuut.
Sýkora speelt de bal door. Chova is nu in balbezit. Tlen begaat een overtreding. Tlen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sýkora probeert naar een medespeler te passen. Mätschke verovert de bal door een tackle van achteren. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft de bal voor. Arredondo maakt een snoekduik en kopt de bal. Micsoniu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Videa de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Bestialii 1:0

10e minuut.
Guran passt de bal met de wreef. Chova rent richting de bal. Chova speelt de bal door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Micsoniu met een harde bal richting middenveld. Garofoli kopt de bal weg. Billysson is nu in balbezit. Billysson draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski bokst de bal weg.

26e minuut.
Tlen speelt de bal door. Rępał rent richting de bal. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Nateri draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Struś speelt de bal door. Klungelig pakt Chova de bal. Chova met een sublieme pass. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel. Micsoniu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Tlen geeft de bal voor. Anthopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Waldner de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Rępał rent richting de bal. Rępał speelt de bal door. Garofoli probeert naar een medespeler te passen. Nateri is nu in balbezit. Nateri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lupii Cenusii - Bestialii 1:1

45e minuut.
Inworp. Rępał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adkins is nu in balbezit. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 59%, Bestialii 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lupii Cenusii - Bestialii 1:1

46e minuut.
Fică met een sublieme pass. Jarzembowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codrescu. Codrescu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Garofoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Waldner de bal. Nateri rent richting de bal. Nateri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Billysson rent richting de bal. Billysson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Billysson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Bestialii 1:2

58e minuut.
Cain is nu in balbezit. Codrescu onderschept slim de pass. Codrescu passt de bal met de wreef. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Várhidi heeft problemen om de bal te vangen. Várhidi geeft een hoge lob. Fică is nu in balbezit. Fică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Várhidi is nu in balbezit. Várhidi geeft de bal voor. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Anthopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rępał geeft een hoge lob. Nateri maakt een snoekduik en kopt de bal. Mądrochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cain is nu in balbezit. Garofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli met een sublieme pass. Nateri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nateri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal zonder na te denken. Waldner onderschept slim de pass. Garofoli is nu in balbezit. Garofoli draait met de bal, schiet en ... Mądrochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Garofoli passt de bal met de wreef. Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Nateri passt de bal met de wreef. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos schiet op doel. Mądrochowski bokst de bal weg.

82e minuut.
Waldner probeert de bal aan de voet te houden. Cain geeft de bal voor. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nateri de bal. Nateri haalt uit met een fantastische trap. Mądrochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nateri heeft problemen om de bal te vangen. Adkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nateri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anthopoulos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mądrochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Bestialii 1:3

90e minuut.
Anthopoulos speelt de bal door. Adkins rent richting de bal. Garofoli verovert de bal door een tackle van achteren. Garofoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - Bestialii 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 80%, Bestialii 20%.
Lupii Cenusii - Bestialii 1:4