Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Gloria Bistrita steagu rosu brasov
roxy Tactiek 541
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 58.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Doria geeft de bal voor. Sassanguie is nu in balbezit. Sassanguie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sampetiku de bal onder controle te krijgen. Yıkılmaz kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Laušević rent richting de bal. Craia onderschept slim de pass. Craia passt de bal in één keer door. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Machnicki passt de bal zonder na te denken. Craia heeft problemen om de bal te vangen. Craia probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Francis met een sublieme pass. Doria rent richting de bal. Doria probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Piwownik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sampetiku de bal. Ivănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivănescu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sampetiku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sampetiku met een snel genomen vrije trap. Francis kopt de bal weg. Klungelig pakt Doria de bal. Craia is nu in balbezit. Craia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dragićević speelt de bal door. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha geeft de bal voor. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 0:1

21e minuut.
Francis passt de bal zonder na te denken. Doria is nu in balbezit. Doria passt de bal met de wreef. Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Van Belle bokst de bal weg.

22e minuut.
Villegas speelt de bal door. Laušević speelt de bal door. Popieliński is nu in balbezit. Popieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 1:1

30e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter geeft een lange en hoge pass. Ivănescu is nu in balbezit. Sampetiku onderschept slim de pass. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Belle niet meer kan verder spelen. Divozzi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Havriciuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yıkılmaz de bal. Yıkılmaz probeert naar een medespeler te passen. Popieliński rent richting de bal. Popieliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Craia heeft problemen om de bal te vangen. Craia probeert naar een medespeler te passen. Rocha geeft een hoge lob. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 1:2

44e minuut.
Rocha met een sublieme pass. Daar is Sampetiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivănescu onderschept slim de pass. Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Doria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 69%, steagu rosu brasov 31%.
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 1:2

49e minuut.
Havriciuc geeft de bal voor. Villegas kopt de bal weg. Popieliński rent richting de bal. Laušević is nu in balbezit. Laušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sassanguie geeft een hoge lob. Frakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux geeft een lange en hoge pass. Popieliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

59e minuut.
Doeltrap. Huerta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Machnicki geeft een hoge lob. Haxhia met een sublieme pass. Francis rent richting de bal. Francis geeft een lange en hoge pass. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Craia rent richting de bal. Craia met een sublieme pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta geeft de bal voor. Sampetiku springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Mourão komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Craia is nu in balbezit. Craia speelt de bal door. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 1:3

75e minuut.
Divozzi speelt de bal door. Doria is nu in balbezit. Villegas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villegas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dragićević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas passt de bal met de wreef. Laušević is nu in balbezit. Laušević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Bruzzo met een harde bal richting middenveld. Havriciuc heeft problemen om de bal te vangen. Mourão rent richting de bal. Mourão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Frakiewicz passt de bal met de wreef. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux passt de bal in één keer door. Laušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Laušević draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 2:3

89e minuut.
Frakiewicz met een sublieme pass. Huerta is nu in balbezit. Haxhia geeft de bal voor. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Divozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 65%, steagu rosu brasov 35%.
CF Gloria Bistrita - steagu rosu brasov 2:3