Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea Melcii Neimblanziti
5-3-2 V2 Tactiek Cronos C-MM
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Farjaszewski passt de bal in één keer door. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Kermo geeft een hoge lob. Lapai is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lapai is nu in balbezit. Lapai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 1:0

16e minuut.
Daar is Tammkivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap. Badiale probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Güneştepe kopt de bal weg. Tammkivi heeft problemen om de bal te vangen. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 1:1

21e minuut.
Güneştepe speelt de bal door. Fagerås is nu in balbezit. de Theux de Meylandt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Theux de Meylandt krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen geeft de bal voor. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina schiet op doel. Ciobănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 2:1

33e minuut.
Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski geeft de bal voor. Kermo rent richting de bal. Kermo geeft de bal voor. Lapai springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 3:1

43e minuut.
Kermo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Malina rent richting de bal. Malina haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 4:1

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karpišek stond buitenspel. Jaromin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 41%, Melcii Neimblanziti 59%.
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 4:1

46e minuut.
Nae probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu geeft een hoge lob. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Klungelig pakt de Theux de Meylandt de bal. Fagerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerås met een sublieme pass. Nae rent richting de bal. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Tammkivi geeft een lange en hoge pass. Karpišek is nu in balbezit. Yepremyan is nu in balbezit. Nae onderschept slim de pass. Nae draait met de bal, schiet en ... Benaset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Kermo geeft een lange en hoge pass. Lapai is nu in balbezit. Lapai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Fagerås is nu in balbezit. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe passt de bal met de wreef. Karpišek is nu in balbezit. Karpišek draait met de bal, schiet en ... Benaset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Fagerås rent richting de bal. de Theux de Meylandt begaat een overtreding. Fagerås is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güneştepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Karpišek rent richting de bal. Karpišek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 4:2

85e minuut.
Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt passt de bal met de wreef. Tammkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae onderschept slim de pass. Nae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 4:3

85e minuut.
Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Lapai rent richting de bal. Lapai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Farjaszewski geeft een hoge lob. Daar is Bădălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapai rent richting de bal. Lapai haalt uit met een fantastische trap. Ciobănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 5:3

88e minuut.
Bădălan geeft een hoge lob. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert de Theux de Meylandt de bal onder controle te krijgen. Karpišek is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 44%, Melcii Neimblanziti 56%.
FC Basilea - Melcii Neimblanziti 5:3