Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seth FC Basilea
gipsi e nebun Tactiek 5-3-2 V2
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.2 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Geppert geeft een lange en hoge pass. Covei is nu in balbezit. Covei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hamidaoui de bal. Hamidaoui draait met de bal, schiet en ... Minciună kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:1

7e minuut.
Şerb met een sublieme pass. Schroyen rent richting de bal. Schroyen met een sublieme pass. Daar is Malina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malina haalt uit met een fantastische trap. Minciună bokst de bal weg.

9e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Brocador onderschept slim de pass. Brocador geeft de bal voor. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:2

14e minuut.
Hamidaoui met een sublieme pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina verovert de bal door een tackle van achteren. Malina haalt uit met een fantastische trap. Minciună werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:3

19e minuut.
Minciună met een sublieme pass. Kulikowski kopt de bal weg. Malina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malina haalt uit met een fantastische trap. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:4

22e minuut.
Schroyen onderschept slim de pass. Schroyen passt de bal zonder na te denken. Daar is Malina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malina schiet op doel. Minciună probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:5

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Minciună niet meer kan verder spelen.

25e minuut.
Brocador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft de bal voor. Lapai rent richting de bal. Lapai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:6

26e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamidaoui speelt de bal door. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:7

31e minuut.
Barkó geeft de bal voor. Malina is nu in balbezit. Malina speelt de bal door. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Solomovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepremyan onderschept slim de pass. Yepremyan geeft een lange en hoge pass. Lapai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:8

35e minuut.
Geppert is nu in balbezit. Lapai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geppert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bustei met een snel genomen vrije trap. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Malina rent richting de bal. Malina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:9

37e minuut.
Kulikowski speelt de bal door. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Lapai is nu in balbezit. Lapai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:10

41e minuut.
Yepremyan met een sublieme pass. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Lapai is nu in balbezit. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Malina probeert de bal met de borst te controleren. Udeanu speelt de bal door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapai verovert de bal door een tackle van achteren. Lapai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:11

44e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brocador. Prunariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arzumanyan komt het veld opgelopen. Jaromin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 57%, FC Basilea 43%.
seth - FC Basilea 0:11

56e minuut.
Covei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yepremyan de bal onder controle te krijgen. Schroyen probeert naar een medespeler te passen. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Şerb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solomovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Atanasi bokst de bal weg.

69e minuut.
Udeanu heeft problemen om de bal te vangen. Arzumanyan kopt de bal weg. Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:12

74e minuut.
Chery trapt de bal weg. Schroyen kopt de bal weg. Geppert heeft problemen om de bal te vangen. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chery geeft de bal voor. Hamidaoui is nu in balbezit. Hamidaoui passt de bal zonder na te denken. Jaromin heeft problemen om de bal te vangen. Jaromin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:13

82e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamidaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Hamidaoui passt de bal in één keer door. Jaromin rent richting de bal. Jaromin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:14

85e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui passt de bal in één keer door. Jaromin rent richting de bal. Jaromin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seth - FC Basilea 0:15

89e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin passt de bal in één keer door. Arzumanyan is nu in balbezit. Arzumanyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seth 54%, FC Basilea 46%.
seth - FC Basilea 0:15