Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm BAD
4-3-3 probe Tactiek ftt
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 51.1
solide Schieten redelijk
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Carlos heeft problemen om de bal te vangen. Kirch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carlos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodryagin met een snel genomen vrije trap. Vascu krijgt zijn hoofd ertegen. Chiş bokst de bal weg.

8e minuut.
Malković kopt de bal weg. Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Chiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora speelt de bal door. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Marinescu de bal. Marinescu geeft een hoge lob. Prlainović kopt de bal weg. Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Chiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 2:0

29e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin geeft een hoge lob. Bedingfield springt en kopt de bal. Vascu rent richting de bal. Carlos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 3:0

31e minuut.
Høeg passt de bal met de wreef. Malković geeft een lange en hoge pass. Daar is Kirch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 4:0

35e minuut.
Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković passt de bal zonder na te denken. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora geeft een hoge lob. Vascu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 5:0

36e minuut.
Kirch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodryagin met de inworp. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... Chiş bokst de bal weg. Carlos krijgt zijn hoofd ertegen. Chiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Carlos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arboleda de bal onder controle te krijgen. Malković rent richting de bal. Malković geeft de bal voor. Vascu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chiş met een sublieme pass. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 6:0

43e minuut.
Oasenegre heeft problemen om de bal te vangen. Carlos rent richting de bal. Kirch onderschept slim de pass. Vascu onderschept slim de pass. Vascu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Malković heeft problemen om de bal te vangen. Malković met een sublieme pass. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield schiet op doel. Chiş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 30%, BAD 70%.
Sacalaz Tm - BAD 6:0

50e minuut.
Durbel geeft een lange en hoge pass. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield probeert naar een medespeler te passen. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... Chiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kirch de bal. Pora is nu in balbezit. Vascu onderschept slim de pass. Vascu schiet op doel. Chiş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Malković heeft problemen om de bal te vangen. Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal zonder na te denken. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Chiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Malković speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Chiş bokst de bal weg.

75e minuut.
Arboleda kopt de bal weg. Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin speelt de bal door. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield schiet op doel. Chiş bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Zamora met een snelle inworp. Malković is nu in balbezit. Malković passt de bal zonder na te denken. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield schiet op doel. Chiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Kirch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carlos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carlos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAD 7:0

90e minuut.
Martínez Mina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković met een sublieme pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 27%, BAD 73%.
Sacalaz Tm - BAD 7:0