Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: IS Grund
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20000
FC IS Covasna Fc Maicanesti
Attack Tactiek psy
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Potroviţa met een sublieme pass. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Amca is nu in balbezit. Amca schiet op doel. Spescha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Perianu speelt de bal door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca probeert naar een medespeler te passen. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Perianu passt de bal zonder na te denken. Kum is nu in balbezit. von Pechstein onderschept slim de pass. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 0:1

13e minuut.
Enoch rent richting de bal. Enoch passt de bal in één keer door. Arrotino rent richting de bal. Arrotino schiet op doel. Pino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 1:1

16e minuut.
Potroviţa met een sublieme pass. Cung rent richting de bal. Cung passt de bal in één keer door. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rúnarsson rent richting de bal. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein met een sublieme pass. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szumilas geeft een lange en hoge pass. Rúnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Enoch kopt de bal weg. Arrotino is nu in balbezit. Hrnčár speelt de bal door. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rúnarsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cung met een snelle inworp. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Amca onderschept slim de pass. Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca onderschept slim de pass. Amca haalt uit met een fantastische trap. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Hrnčár onderschept slim de pass. Perianu is nu in balbezit. Perianu geeft een lange en hoge pass. von Pechstein krijgt zijn hoofd ertegen. Amca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Spescha trapt de bal weg van het doel. Mijnals kopt de bal weg. Daar is Enoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enoch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Szumilas passt de bal in één keer door. Perianu speelt de bal door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Araníbar de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 1:2

41e minuut.
Cung met de inworp. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal zonder na te denken. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
von Pechstein passt de bal met de wreef. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas passt de bal in één keer door. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 62%, Fc Maicanesti 38%.
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 1:3

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mihnea komt het veld opgelopen. Pino trapt de bal weg. Potroviţa met een sublieme pass. Tzortzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzis geeft de bal voor. Arrotino maakt een snoekduik en kopt de bal. Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Enoch passt de bal met de wreef. Arrotino is nu in balbezit. Perianu met een sublieme pass. Arrotino rent richting de bal. Arrotino geeft een lange en hoge pass. Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals passt de bal in één keer door. Hrnčár onderschept slim de pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 2:3

59e minuut.
Ciavarrella onderschept slim de pass. Szumilas rent richting de bal. Szumilas passt de bal met de wreef. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Cung de bal. Cung speelt de bal door. von Pechstein is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cung zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kum onderschept slim de pass. Kum geeft een hoge lob. Inworp. Cung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. von Pechstein geeft een lange en hoge pass. Spescha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca passt de bal in één keer door. Kum is nu in balbezit. von Pechstein onderschept slim de pass. von Pechstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mijnals speelt de bal door. Enoch heeft problemen om de bal te vangen. Enoch met een sublieme pass. Arrotino rent richting de bal. Arrotino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Perianu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kum de bal. Kum met een sublieme pass. Ziediņš is nu in balbezit. Ziediņš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pino speelt de bal door. Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szumilas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Potroviţa onderschept slim de pass. Potroviţa probeert naar een medespeler te passen. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung met een sublieme pass. von Pechstein is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. von Pechstein maakt een snoekduik en kopt de bal. Spescha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
von Pechstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Araníbar de bal. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ... Spescha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is von Pechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rúnarsson is nu in balbezit. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Perianu geeft de bal voor. Rúnarsson kan de bal niet met de borst controleren. Potroviţa met een sublieme pass. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Spescha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 57%, Fc Maicanesti 43%.
FC IS Covasna - Fc Maicanesti 2:3