Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loveisaname FC IS Covasna
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
19.4 gemiddelde waardering 45.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


14e minuut.
Enoch is nu in balbezit. Enoch geeft de bal voor. Ziediņš heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:1

21e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Ciavarrella heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bârlea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Godylewicz met een sublieme pass. Ziediņš rent richting de bal. Ziediņš geeft de bal voor. Mihnea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mijnals met een sublieme pass. Enoch is nu in balbezit. Enoch speelt de bal door. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Godylewicz kopt de bal weg. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:2

30e minuut.
Mihnea geeft een lange en hoge pass. Ortiz Mina is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Moga ... Strafschop! Moga krijgt een gele kaart. Ortiz Mina raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mihnea neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:3

42e minuut.
Ciavarrella met een sublieme pass. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch speelt de bal door. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bârlea trapt de bal weg van het doel. Ciavarrella kopt de bal weg. Mihnea speelt de bal door. Ortiz Mina controleert de bal met de borst. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loveisaname 65%, FC IS Covasna 35%.
Loveisaname - FC IS Covasna 0:4

48e minuut.
Mihnea passt de bal met de wreef. Daar is Ortiz Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Bârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:5

49e minuut.
Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Ziediņš rent richting de bal. Ziediņš geeft een lange en hoge pass. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina schiet op doel. Bârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enoch is nu in balbezit. Enoch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Bârlea trapt de bal weg van het doel. Godylewicz kopt de bal weg. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ciavarrella onderschept slim de pass. Ciavarrella passt de bal in één keer door. Mijnals is nu in balbezit. Klungelig pakt Mijnals de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buclea met een harde bal richting middenveld. Mijnals kopt de bal weg. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Enoch passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortiz Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz Mina passt de bal in één keer door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mijnals is nu in balbezit. Enculescu onderschept slim de pass. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Godylewicz kopt de bal weg. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea met een sublieme pass. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:6

66e minuut.
Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea probeert naar een medespeler te passen. Ortiz Mina is nu in balbezit. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rúnarsson probeert naar een medespeler te passen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals passt de bal met de wreef. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:7

70e minuut.
Ciavarrella speelt de bal door. Mijnals rent richting de bal. Ortiz Mina is nu in balbezit. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ... Buclea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:8

71e minuut.
Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarrella passt de bal zonder na te denken. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina schiet op doel. Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:9

74e minuut.
Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals speelt de bal door. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:10

80e minuut.
Ziediņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godylewicz rent richting de bal. Godylewicz geeft een lange en hoge pass. Ortiz Mina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:11

81e minuut.
Mihnea heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals passt de bal met de wreef. Ortiz Mina is nu in balbezit. Ortiz Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:12

83e minuut.
Dani heeft problemen om de bal te vangen. Ciavarrella rent richting de bal. Ciavarrella geeft de bal voor. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. Mihnea rent richting de bal. Mihnea passt de bal zonder na te denken. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:13

90e minuut.
Buclea passt de bal zonder na te denken. Enoch rent richting de bal. Enoch geeft de bal voor. Ziediņš is nu in balbezit. Ziediņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - FC IS Covasna 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loveisaname 67%, FC IS Covasna 33%.
Loveisaname - FC IS Covasna 0:14