Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * Portocala electrica
Normal Tactiek 5.2.3
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 45.7
zeer goed Schieten uitmuntend
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Ćwieląg met een sublieme pass. Koszyc is nu in balbezit. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc onderschept slim de pass. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:0

13e minuut.
Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie passt de bal zonder na te denken. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buhoiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:1

18e minuut.
Herbas passt de bal zonder na te denken. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buhoiu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:2

23e minuut.
Herbas is nu in balbezit. Nappo is nu in balbezit. Nappo speelt de bal door. Calviño is nu in balbezit. Calviño draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.

23e minuut.
Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri onderschept slim de pass. Dvéri met een sublieme pass. Herbas rent richting de bal. Herbas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Caragiale geeft de bal voor. Klungelig pakt Calviño de bal. Nappo speelt de bal door. Herbas is nu in balbezit. Herbas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas is nu in balbezit. Herbas passt de bal in één keer door. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Dumitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sürücü de bal. Koszyc rent richting de bal. Koszyc haalt uit met een fantastische trap. Căliman bokst de bal weg. Alì rent richting de bal. Alì geeft een lange en hoge pass. Kędzia heeft problemen om de bal te vangen. Koszyc rent richting de bal. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Calviño heeft problemen om de bal te vangen. Nappo rent richting de bal. Nappo met een sublieme pass. Calviño heeft problemen om de bal te vangen. Calviño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 59%, Portocala electrica 41%.
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:2

48e minuut.
Nappo probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:3

50e minuut.
Tămâie geeft de bal voor. Ciorchine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:4

58e minuut.
Herbas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buhoiu de bal. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:5

75e minuut.
Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Nappo de bal onder controle te krijgen. Calviño rent richting de bal. Calviño schiet op doel. Gugu bokst de bal weg.

79e minuut.
Dumitrache speelt de bal door. Alì is nu in balbezit. Alì geeft een lange en hoge pass. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nappo speelt de bal door. Daar is Calviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño passt de bal met de wreef. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sürücü raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armeanca komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Nappo probeert naar een medespeler te passen. Herbas probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño onderschept slim de pass. Calviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 57%, Portocala electrica 43%.
*** Cпартак Москва * - Portocala electrica 1:6