Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica *** Cпартак Москва *
5.2.3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 34.3
outstanding Schieten very good
average Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Herbas verovert de bal door een tackle van achteren. Herbas passt de bal zonder na te denken. Calviño rent richting de bal. Calviño schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 1:0

6e minuut.
Inworp. Caragiale met de inworp. Nappo speelt de bal door. Calviño is nu in balbezit. Calviño haalt uit met een fantastische trap. Gugu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 2:0

20e minuut.
Herbas is nu in balbezit. Herbas passt de bal met de wreef. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Calviño rent richting de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 3:0

22e minuut.
Herbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo rent richting de bal. Nappo met een sublieme pass. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dumitrache probeert de bal met de borst te controleren. Nappo rent richting de bal. Nappo passt de bal in één keer door. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 4:0

25e minuut.
Tămâie passt de bal met de wreef. Daar is Calviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kędzia. Kędzia krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Aytemiz passt de bal met de wreef. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache passt de bal zonder na te denken. Sürücü rent richting de bal. Sürücü schiet op doel. Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kędzia kopt de bal weg. Nappo rent richting de bal. Nappo passt de bal zonder na te denken. Daar is Calviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 5:0

41e minuut.
Ciorchine geeft een hoge lob. Dvéri kopt de bal weg. Herbas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calviño de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gugu trapt de bal weg van het doel. Nappo kopt de bal weg. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño verovert de bal door een tackle van achteren. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 28%, *** Cпартак Москва * 72%.
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 6:0

52e minuut.
Herbas geeft een lange en hoge pass. Ciorchine is nu in balbezit. Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Bourbos is nu in balbezit. Bourbos geeft de bal voor. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calviño rent richting de bal. Calviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 7:0

58e minuut.
Dvéri met een sublieme pass. Nappo rent richting de bal. Nappo geeft de bal voor. Klungelig pakt Calviño de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Caragiale speelt de bal door. Herbas is nu in balbezit. Herbas passt de bal in één keer door. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nappo met een sublieme pass. Tămâie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aytemiz de bal. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Herbas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tămâie rent richting de bal. Tămâie speelt de bal door. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bourbos geeft de bal voor. Herbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calviño de bal. Calviño schiet op doel. Gugu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 8:0

86e minuut.
Caragiale kopt de bal weg. Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrache rent richting de bal. Aytemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño rent richting de bal. Calviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 16%, *** Cпартак Москва * 84%.
Portocala electrica - *** Cпартак Москва * 9:0