Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maicanesti Sacalaz Tm
psy Tactiek 4-3-3 probe
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Majsner onderschept slim de pass. Majsner speelt de bal door. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Majsner geeft een hoge lob. Tache heeft problemen om de bal te vangen. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... Pino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Sacalaz Tm 0:1

31e minuut.
Zamora speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szumilas ... Strafschop! Szumilas krijgt een gele kaart. Delgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delgado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Sacalaz Tm 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodryagin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vacas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Sacalaz Tm 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 72%, Sacalaz Tm 28%.
Fc Maicanesti - Sacalaz Tm 0:3

53e minuut.
Martínez Mina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sălăjean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa geeft een lange en hoge pass. Rauseo bokst de bal weg.

60e minuut.
Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bodryagin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Słowiak onderschept slim de pass. Słowiak geeft een lange en hoge pass. Vacas rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Pino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Sacalaz Tm 0:4

79e minuut.
Szumilas passt de bal zonder na te denken. Amca rent richting de bal. Prlainović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prlainović krijgt een gele kaart. Amca raakt geblesseerd tijdens het duel. Szumilas komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 44%, Sacalaz Tm 56%.
Fc Maicanesti - Sacalaz Tm 0:4