Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm Loveisaname
4-3-3 probe Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 20.1
solide Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Cordoni is nu in balbezit. Cordoni geeft een lange en hoge pass. Bedingfield heeft problemen om de bal te vangen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel. Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bodryagin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bârlea bokst de bal weg.

5e minuut.
Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield is nu in balbezit. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 1:0

9e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Vascu geeft een hoge lob. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bodryagin kopt de bal weg. Carlos rent richting de bal. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos onderschept slim de pass. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 2:0

14e minuut.
Daar is Malković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bodryagin krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield passt de bal met de wreef. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield passt de bal met de wreef. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 3:0

22e minuut.
Vascu springt en kopt de bal. Moga heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bodryagin neemt de hoekschop. Carlos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani passt de bal in één keer door. Malković met een sublieme pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 4:0

25e minuut.
Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malković is nu in balbezit. Malković probeert naar een medespeler te passen. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin met een sublieme pass. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel. Bârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 5:0

31e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 6:0

33e minuut.
Malković geeft een lange en hoge pass. Vascu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Buclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Bedingfield probeert de bal met de borst te controleren. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 7:0

38e minuut.
Daar is Predilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora rent richting de bal. Predilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predilă krijgt een gele kaart. Zamora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malković met een snel genomen vrije trap. Siboiu is nu in balbezit. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Malković onderschept slim de pass. Malković met een sublieme pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Bârlea trapt de bal weg van het doel. Malković probeert naar een medespeler te passen. Carlos heeft problemen om de bal te vangen. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal zonder na te denken. Daar is Bedingfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bodryagin met een snelle inworp. Enculescu onderschept slim de pass. Zamora speelt de bal door. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 14%, Loveisaname 86%.
Sacalaz Tm - Loveisaname 8:0

50e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Carlos passt de bal met de wreef. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Carlos maakt een snoekduik en kopt de bal. Bârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 9:0

54e minuut.
Malković passt de bal met de wreef. Moga rent richting de bal. Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bodryagin met de inworp. Klungelig pakt Malković de bal. Malković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora passt de bal in één keer door. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 10:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodryagin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malković geeft een lange en hoge pass. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 11:0

62e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Siboiu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

63e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Bodryagin geeft de bal voor. Buclea controleert de bal met de borst. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carlos probeert de bal aan de voet te houden. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 12:0

64e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Vascu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Carlos de bal. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea geeft een lange en hoge pass. Predilă kan de bal niet met de borst controleren. Cordoni geeft de bal voor. Carlos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bârlea speelt de bal door. Daar is Malković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malković kopt de bal weg. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin met een sublieme pass. Klungelig pakt Bedingfield de bal. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... Bârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 13:0

81e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora geeft een hoge lob. Daar is Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Loveisaname 14:0

82e minuut.
Cordoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malković is nu in balbezit. Malković passt de bal in één keer door. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora geeft een hoge lob. Paal! Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Zamora probeert naar een medespeler te passen. Carlos rent richting de bal. Carlos passt de bal in één keer door. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield schiet op doel. Bârlea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Siboiu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zamora de bal onder controle te krijgen. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cordoni passt de bal met de wreef. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos geeft een lange en hoge pass. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Bârlea bokst de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 9%, Loveisaname 91%.
Sacalaz Tm - Loveisaname 14:0