Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: IS Grund
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19997
FC IS Covasna BAD
Attack Tactiek ftt
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Mijnals met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arboleda. Arboleda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă geeft een lange en hoge pass. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BAD 0:1

17e minuut.
Condron onderschept slim de pass. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals met een sublieme pass. Arrotino rent richting de bal. Arrotino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IS Covasna - BAD 1:1

26e minuut.
Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar passt de bal met de wreef. Enoch is nu in balbezit. Enoch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mijnals speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrotino rent richting de bal. Arrotino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Arrotino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arboleda. Arrotino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijnals zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arrotino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BAD 2:1

45e minuut.
Condron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 50%, BAD 50%.
FC IS Covasna - BAD 2:1

46e minuut.
Mihnea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Arboleda geeft een hoge lob. Páncsics kopt de bal weg. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... Spescha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IS Covasna - BAD 2:2

56e minuut.
Inworp. Krasucki met een snelle inworp. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre geeft de bal voor. Páncsics springt en kopt de bal. Spescha bokst de bal weg.

59e minuut.
Chişcă passt de bal zonder na te denken. Daar is Páncsics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condron is nu in balbezit. Condron haalt uit met een fantastische trap. Spescha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BAD 2:3

60e minuut.
Mijnals passt de bal zonder na te denken. Ziediņš is nu in balbezit. Ziediņš passt de bal met de wreef. Arrotino rent richting de bal. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rúnarsson is nu in balbezit. Rúnarsson geeft een hoge lob. Inworp. Krasucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oasenegre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals speelt de bal door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chişcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BAD 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 54%, BAD 46%.
FC IS Covasna - BAD 2:4