Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20517
BAD FC IS Covasna
ftt Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 43.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


7e minuut.
Ciavarrella onderschept slim de pass. Cimbru met een sublieme pass. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Páncsics rent richting de bal. Araníbar rent richting de bal. Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC IS Covasna 1:0

14e minuut.
Oasenegre speelt de bal door. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki speelt de bal door. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Condron is nu in balbezit. Condron schiet op doel. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC IS Covasna 2:0

41e minuut.
Daar is Ortiz Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Páncsics rent richting de bal. Páncsics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 39%, FC IS Covasna 61%.
BAD - FC IS Covasna 2:0

47e minuut.
Condron passt de bal zonder na te denken. Krasucki rent richting de bal. Krasucki passt de bal zonder na te denken. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Spescha bokst de bal weg.

66e minuut.
Spescha met een sublieme pass. Oasenegre kopt de bal weg. Daar is Chişcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora geeft een lange en hoge pass. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch haalt uit met een fantastische trap. Chiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki passt de bal met de wreef. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krasucki met een sublieme pass. Araníbar is nu in balbezit. Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Spescha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC IS Covasna 3:0

84e minuut.
Pora geeft de bal voor. Inworp. Enoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz Mina kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz Mina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Tzortzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu is nu in balbezit. Tzortzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tzortzis krijgt een gele kaart. Dumitraşcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oasenegre met een snel genomen vrije trap. Condron springt en kopt de bal. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC IS Covasna 4:0

88e minuut.
Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rúnarsson probeert naar een medespeler te passen. Ortiz Mina is nu in balbezit. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 47%, FC IS Covasna 53%.
BAD - FC IS Covasna 4:0