Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica FC BRANCO
5.2.3 Tactiek sweep
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 49.6
uitmuntend Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Klungelig pakt Calviño de bal. Tămâie rent richting de bal. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Calviño is nu in balbezit. Calviño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aubry trapt de bal weg. Apacz kopt de bal weg. Alì probeert de bal met de borst te controleren. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Căliman bokst de bal weg. Paal!

11e minuut.
Cornaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu is nu in balbezit. Bercu passt de bal met de wreef. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Herbas geeft de bal voor. Aubry probeert de bal aan de voet te houden. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - FC BRANCO 1:0

22e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Mroziak rent richting de bal. Mroziak speelt de bal door. Etheve bereikt de bal nog maar net als eerste. Etheve haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbos onderschept slim de pass. Bourbos probeert naar een medespeler te passen. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño haalt uit met een fantastische trap. Świątek bokst de bal weg.

25e minuut.
Psarros met een snelle inworp. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal in één keer door. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portocala electrica - FC BRANCO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 54%, FC BRANCO 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portocala electrica - FC BRANCO 1:1

50e minuut.
Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak geeft een lange en hoge pass. Mastrostefano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mroziak met de inworp. Etheve geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Alì bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano begaat een overtreding. Alì is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Căliman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calviño rent richting de bal. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bourbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbos geeft een lange en hoge pass. de Medeiros rent richting de bal. Calviño verovert de bal door een tackle van achteren. Calviño haalt uit met een fantastische trap. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - FC BRANCO 2:1

64e minuut.
Cornaglia is nu in balbezit. Aytemiz onderschept slim de pass. Aytemiz probeert naar een medespeler te passen. Calviño is nu in balbezit. Calviño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alì is nu in balbezit. Apacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Apacz krijgt een gele kaart. Alì raakt geblesseerd tijdens het duel. Alì zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Medeiros heeft problemen om de bal te vangen. Calviño is nu in balbezit. Calviño haalt uit met een fantastische trap. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Esteves verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves passt de bal zonder na te denken. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portocala electrica - FC BRANCO 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 53%, FC BRANCO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portocala electrica - FC BRANCO 2:2