Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * BAIETII VESELI
Normal Tactiek simplu
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten formidable
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Stănăşel kopt de bal weg. Crainic rent richting de bal. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:0

7e minuut.
Puştea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ćwieląg met de inworp. Koszyc is nu in balbezit. Koszyc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kędzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzia met een sublieme pass. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pitu de bal. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:1

15e minuut.
Koszyc probeert naar een medespeler te passen. Pitu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buhoiu. Pitu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pitu kan niet meer verder spelen. Ciurba komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Storti speelt de bal door. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu passt de bal in één keer door. Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wielgus met een sublieme pass. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache probeert naar een medespeler te passen. Ciurba rent richting de bal. Ciurba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ulmeanu geeft de bal voor. Inworp. Stănăşel met een snelle inworp. Koszyc probeert de bal met de borst te controleren. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Troester kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrea de bal. Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Enache is nu in balbezit. Enache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:2

23e minuut.
Ciurba is nu in balbezit. Enache probeert naar een medespeler te passen. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus onderschept slim de pass. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:3

26e minuut.
Troester passt de bal in één keer door. Wielgus rent richting de bal. Enache met een sublieme pass. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba schiet op doel. Gugu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:4

32e minuut.
Storti met een sublieme pass. Daar is Enache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache met een sublieme pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:5

36e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache speelt de bal door. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:6

38e minuut.
Wielgus kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache haalt uit met een fantastische trap. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:7

43e minuut.
Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Dumitrache met een sublieme pass. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 56%, BAIETII VESELI 44%.
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:7

49e minuut.
Cordovez probeert naar een medespeler te passen. Enache kopt de bal weg. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:8

54e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enculescu geeft een lange en hoge pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:9

56e minuut.
Troester passt de bal zonder na te denken. Ciurba rent richting de bal. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Esca geeft een hoge lob. Ciurba kopt de bal weg. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:10

65e minuut.
Kędzia rent richting de bal. Kędzia probeert naar een medespeler te passen. Dobrea speelt de bal door. Ćwieląg heeft problemen om de bal te vangen. Ćwieląg geeft een hoge lob. Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Storti speelt de bal door. Troester rent richting de bal. Troester geeft de bal voor. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:11

69e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Ciurba onderschept slim de pass. Enculescu geeft een hoge lob. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kędzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache verovert de bal door een tackle van achteren. Enache passt de bal zonder na te denken. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Storti kopt de bal weg. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:12

83e minuut.
Enache onderschept slim de pass. Enache met een sublieme pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:13

90e minuut.
Enculescu met de inworp. Storti is nu in balbezit. Storti geeft de bal voor. Wielgus rent richting de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 68%, BAIETII VESELI 32%.
*** Cпартак Москва * - BAIETII VESELI 1:14