Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11667
BAIETII VESELI *** Cпартак Москва *
simplu Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen poor


16e minuut.
Pitu geeft de bal voor. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Troester rent richting de bal. Troester geeft een lange en hoge pass. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - *** Cпартак Москва * 1:0

19e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Troester rent richting de bal. Troester geeft een lange en hoge pass. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Troester rent richting de bal. Troester geeft de bal voor. Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Răducioiu de bal. Răducioiu schiet op doel. Gugu bokst de bal weg. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kędzia met een sublieme pass. Ćwieląg rent richting de bal. Ćwieląg met een sublieme pass. Sürücü is nu in balbezit. Sürücü haalt uit met een fantastische trap. Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Kędzia probeert naar een medespeler te passen. Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg passt de bal zonder na te denken. Koszyc heeft problemen om de bal te vangen. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgan speelt de bal door. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester geeft de bal voor. Drăgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - *** Cпартак Москва * 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 45%, *** Cпартак Москва * 55%.
BAIETII VESELI - *** Cпартак Москва * 2:0

50e minuut.
Wielgus geeft de bal voor. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Troester onderschept slim de pass. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wielgus de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Drăgoi probeert naar een medespeler te passen. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus passt de bal zonder na te denken. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wielgus passt de bal in één keer door. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba passt de bal met de wreef. Wielgus rent richting de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - *** Cпартак Москва * 3:0

66e minuut.
Kędzia probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitu met de inworp. Ciurba rent richting de bal. Ciurba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sürücü passt de bal zonder na te denken. Ćwieląg is nu in balbezit. Ćwieląg passt de bal met de wreef. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Koszyc rent richting de bal. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wielgus de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus passt de bal in één keer door. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - *** Cпартак Москва * 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 43%, *** Cпартак Москва * 57%.
BAIETII VESELI - *** Cпартак Москва * 4:0