Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15247
BAD Fc Maicanesti
ftt Tactiek psy
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 53
solid Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Krasucki met de inworp. Szumilas is nu in balbezit. Chişcă onderschept slim de pass. Chişcă geeft een lange en hoge pass. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

6e minuut.
Chiş probeert naar een medespeler te passen. Szumilas kopt de bal weg. Amca rent richting de bal. Amca draait met de bal, schiet en ... Chiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Perianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasucki rent richting de bal. Krasucki met een sublieme pass. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kirch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díaz Muñoz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Oasenegre kopt de bal weg. Chişcă heeft problemen om de bal te vangen. Hrnčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Chişcă passt de bal met de wreef. Condron is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hrnčár ... Strafschop! Hrnčár krijgt een gele kaart. Condron raakt geblesseerd tijdens het duel. Condron zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Pino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 49%, Fc Maicanesti 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAD - Fc Maicanesti 0:0

55e minuut.
Cung met de inworp. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa probeert naar een medespeler te passen. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cung met een sublieme pass. Amca rent richting de bal. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Chiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Fc Maicanesti 0:1

67e minuut.
Díaz Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. Arboleda rent richting de bal. von Pechstein verovert de bal door een tackle van achteren. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Chiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Chişcă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krasucki de bal. Krasucki passt de bal in één keer door. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Krasucki passt de bal met de wreef. Chişcă rent richting de bal. Chişcă probeert naar een medespeler te passen. Condron rent richting de bal. Condron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 61%, Fc Maicanesti 39%.
BAD - Fc Maicanesti 0:1