Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maicanesti BAD
psy Tactiek ftt
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pora is nu in balbezit. Pora geeft een hoge lob. Sălăjean speelt de bal door. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Perianu rent richting de bal. Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre met een sublieme pass. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
von Pechstein rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pora. von Pechstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Pekárik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is von Pechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Chiş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - BAD 1:0

24e minuut.
Tache passt de bal met de wreef. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung passt de bal in één keer door. Daar is von Pechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Chiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Krasucki passt de bal met de wreef. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potroviţa krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Chişcă probeert de bal aan de voet te houden. Potroviţa kopt de bal weg. Cung heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein schiet op doel. Chiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pekárik speelt de bal door. Cimbru speelt de bal door. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca draait met de bal, schiet en ... Chiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - BAD 2:0

35e minuut.
Pora geeft de bal voor. Condron is nu in balbezit. Sălăjean begaat een overtreding. Sălăjean krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Hrnčár geeft de bal voor. Chişcă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kirch de bal. Amca onderschept slim de pass. Amca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 38%, BAD 62%.
Fc Maicanesti - BAD 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Cimbru de bal. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa geeft een lange en hoge pass. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu passt de bal zonder na te denken. Potroviţa probeert naar een medespeler te passen. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Cung passt de bal zonder na te denken. Pora is nu in balbezit. von Pechstein onderschept slim de pass. Daar is von Pechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein passt de bal zonder na te denken. Chiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein schiet op doel. Chiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - BAD 3:0

67e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki speelt de bal door. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... Pino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - BAD 3:1

69e minuut.
Kirch onderschept slim de pass. Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean passt de bal met de wreef. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Potroviţa passt de bal in één keer door. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Chiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Pora onderschept slim de pass. Pora geeft een hoge lob. Cung geeft een lange en hoge pass. Amca springt en kopt de bal. Chiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu geeft een hoge lob. Daar is Kinn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 34%, BAD 66%.
Fc Maicanesti - BAD 3:1