Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm FC IS Covasna
4-3-3 probe Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Vascu passt de bal zonder na te denken. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner passt de bal met de wreef. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Araníbar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciavarrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kum geeft een lange en hoge pass. Arrotino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Słowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Vascu de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spescha trapt de bal weg van het doel. Zamora kopt de bal weg. Rotariu geeft een hoge lob. Carlos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Majsner onderschept slim de pass. Majsner geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 39%, FC IS Covasna 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sacalaz Tm - FC IS Covasna 0:0

46e minuut.
Mihnea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Majsner passt de bal met de wreef. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora met een sublieme pass. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Spescha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Słowiak geeft de bal voor. Vascu kopt de bal weg. Daar is Ciavarrella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos rent richting de bal. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Majsner met een sublieme pass. Daar is Rotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotariu passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora passt de bal met de wreef. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC IS Covasna 1:0

62e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu met een sublieme pass. Kum rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals speelt de bal door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ziediņš probeert de bal met de borst te controleren. Zamora onderschept slim de pass. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Spescha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tzortzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zamora speelt de bal door. Majsner rent richting de bal. Majsner geeft een hoge lob. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Rúnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC IS Covasna 2:0

90e minuut.
Rotariu met de inworp. Majsner is nu in balbezit. Majsner passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Spescha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 27%, FC IS Covasna 73%.
Sacalaz Tm - FC IS Covasna 2:0