Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: IS Grund
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20000
FC IS Covasna Sacalaz Tm
Attack Tactiek 4-3-3 probe
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.9 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bodryagin probeert naar een medespeler te passen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield speelt de bal door. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:1

3e minuut.
Rauseo met een sublieme pass. Bedingfield kopt de bal weg. Klungelig pakt Kum de bal. Carlos onderschept slim de pass. Carlos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:2

6e minuut.
Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora met een sublieme pass. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield schiet op doel. Spescha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:3

13e minuut.
Malković rent richting de bal. Malković probeert naar een medespeler te passen. Carlos rent richting de bal. Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Spescha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rúnarsson de bal. Rúnarsson probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft de bal voor. Spescha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carlos krijgt zijn hoofd ertegen. Spescha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:4

19e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Kum onderschept slim de pass. Bodryagin met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Spescha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:5

20e minuut.
Ortiz Mina met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Carlos onderschept slim de pass. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:6

25e minuut.
Zamora speelt de bal door. Malković rent richting de bal. Malković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Carlos de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:7

28e minuut.
Carlos rent richting de bal. Carlos passt de bal in één keer door. Daar is Kum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković onderschept slim de pass. Malković geeft de bal voor. Carlos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:8

33e minuut.
Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Rúnarsson heeft problemen om de bal te vangen. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:9

36e minuut.
Bodryagin rent richting de bal. Bodryagin passt de bal met de wreef. Bedingfield rent richting de bal. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:10

39e minuut.
Prlainović passt de bal in één keer door. Zamora speelt de bal door. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield haalt uit met een fantastische trap. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Malković met een sublieme pass. Zamora met een sublieme pass. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos onderschept slim de pass. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:11

44e minuut.
Mijnals met een sublieme pass. Ziediņš rent richting de bal. Durbel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durbel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 74%, Sacalaz Tm 26%.
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:11

48e minuut.
Durbel speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal zonder na te denken. Bedingfield rent richting de bal. Bedingfield geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Araníbar onderschept slim de pass. Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Carlos schiet op doel. Spescha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mijnals is nu in balbezit. Malković onderschept slim de pass. Malković geeft een hoge lob. Carlos krijgt zijn hoofd ertegen. Spescha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Carlos passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Spescha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:12

62e minuut.
Bedingfield passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een lange en hoge pass. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 66%, Sacalaz Tm 34%.
FC IS Covasna - Sacalaz Tm 0:12