Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
BAIETII VESELI Portocala electrica
simplu Tactiek 5.2.3
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 45.6
formidabel Schieten formidabel
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Troester kopt de bal weg. Ciurba heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 1:0

7e minuut.
Storti passt de bal in één keer door. Enculescu speelt de bal door. Bourbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg.

8e minuut.
Wielgus geeft de bal voor. Psarros heeft problemen om de bal te vangen. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Calviño de bal. Puştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea geeft de bal voor. Klungelig pakt Calviño de bal. Calviño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Esca heeft problemen om de bal te vangen. Enache met een sublieme pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 3:0

45e minuut.
Dvéri passt de bal met de wreef. Herbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas geeft de bal voor. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 52%, Portocala electrica 48%.
BAIETII VESELI - Portocala electrica 3:1

54e minuut.
Enache rent richting de bal. Nappo onderschept slim de pass. Storti is nu in balbezit. Aytemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo geeft de bal voor. Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Troester probeert naar een medespeler te passen. Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal in één keer door. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 4:1

67e minuut.
Tămâie geeft een lange en hoge pass. Crainic heeft problemen om de bal te vangen. Herbas rent richting de bal. Herbas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cordovez trapt de bal weg. Enache kopt de bal weg. Daar is Troester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alì neemt vlug de vrije trap. Puştea heeft problemen om de bal te vangen. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 4:2

74e minuut.
Enache rent richting de bal. Enache met een sublieme pass. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - Portocala electrica 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 50%, Portocala electrica 50%.
BAIETII VESELI - Portocala electrica 5:2