Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRANCO *** Cпартак Москва *
sweep Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 32.2
very good Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer passt de bal in één keer door. Mroziak speelt de bal door. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Esteves de bal. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Apacz is nu in balbezit. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 2:0

5e minuut.
Apacz rent richting de bal. Dumitrache begaat een overtreding. Apacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apacz met een snel genomen vrije trap. Mastrostefano maakt een snoekduik en kopt de bal. Gugu bokst de bal weg.

6e minuut.
Esteves probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mroziak de bal. Mroziak met een sublieme pass. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gugu trapt de bal weg van het doel. Cornaglia controleert de bal met de borst. Sürücü begaat een overtreding. Sürücü krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu geeft een hoge lob. Carrasco kopt de bal weg. Drăgan kan de bal niet met de borst controleren. D`Heer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kędzia rent richting de bal. Kędzia speelt de bal door. Ćwieląg is nu in balbezit. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Sürücü maakt een snoekduik en kopt de bal. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Esteves met een sublieme pass. Apacz heeft problemen om de bal te vangen. Apacz geeft een hoge lob. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mroziak rent richting de bal. Mroziak geeft de bal voor. Mastrostefano springt en kopt de bal. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Dobrea de bal. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer passt de bal met de wreef. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Buhoiu geeft een hoge lob. Inworp. Apacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Heer controleert de bal met de borst. D`Heer geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Buhoiu de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mastrostefano krijgt zijn hoofd ertegen. Gugu met een sublieme pass. Carrasco met een sublieme pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. D`Heer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăgan. D`Heer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. D`Heer kan niet meer verder spelen. Etheve komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Daar is Drăgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz onderschept slim de pass. Apacz met een sublieme pass. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 3:0

44e minuut.
Apacz probeert naar een medespeler te passen. Etheve rent richting de bal. Etheve passt de bal in één keer door. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Buhoiu kopt de bal weg. Etheve probeert naar een medespeler te passen. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 19%, *** Cпартак Москва * 81%.
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 4:0

50e minuut.
Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Medeiros de bal. Sürücü rent richting de bal. Sürücü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cornaglia met een sublieme pass. Dobrea geeft de bal voor. Mroziak geeft de bal voor. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 5:0

57e minuut.
Mastrostefano passt de bal zonder na te denken. Bercu is nu in balbezit. Bercu passt de bal in één keer door. Etheve rent richting de bal. Etheve draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cornaglia is nu in balbezit. Cornaglia geeft een hoge lob. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrostefano schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Bercu geeft een hoge lob. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dumitrache passt de bal in één keer door. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu speelt de bal door. Etheve rent richting de bal. Etheve draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 6:0

67e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 7:0

70e minuut.
Etheve is nu in balbezit. Etheve passt de bal met de wreef. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 8:0

72e minuut.
Esteves passt de bal zonder na te denken. Bercu geeft de bal voor. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gugu met een harde bal richting middenveld. Bercu kopt de bal weg. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 9:0

80e minuut.
Esteves geeft een lange en hoge pass. Mroziak met een sublieme pass. Etheve is nu in balbezit. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dumitrache met een sublieme pass. Stănăşel rent richting de bal. Carrasco begaat een overtreding. Carrasco krijgt een gele kaart. Stănăşel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stănăşel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sürücü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sürücü schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kędzia geeft een hoge lob. Aubry is nu in balbezit. Aubry geeft een hoge lob. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 10:0

88e minuut.
Bercu met een sublieme pass. Klungelig pakt Etheve de bal. Ciorchine is nu in balbezit. Etheve onderschept slim de pass. Etheve haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Etheve is nu in balbezit. Etheve passt de bal in één keer door. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 23%, *** Cпартак Москва * 77%.
FC BRANCO - *** Cпартак Москва * 11:0