Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * FC BRANCO
Normal Tactiek sweep
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 48.3
zeer goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz geeft een hoge lob. Gugu bokst de bal weg.

8e minuut.
Bercu passt de bal met de wreef. Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal in één keer door. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Cornaglia probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędzia met een snelle inworp. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Sürücü springt en kopt de bal. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
D`Heer probeert naar een medespeler te passen. Mastrostefano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwieląg speelt de bal door. D`Heer rent richting de bal. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Świątek met een sublieme pass. D`Heer kan de bal niet met de borst controleren. D`Heer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:1

22e minuut.
Cornaglia passt de bal zonder na te denken. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer passt de bal in één keer door. Mroziak geeft een hoge lob. Mastrostefano krijgt zijn hoofd ertegen. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Mroziak kopt de bal weg. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mroziak met een sublieme pass. D`Heer is nu in balbezit. Mastrostefano rent richting de bal. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves speelt de bal door. D`Heer rent richting de bal. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mastrostefano is nu in balbezit. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciorchine de bal onder controle te krijgen. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Aubry rent richting de bal. Aubry geeft een hoge lob. Mastrostefano kan de bal niet met de borst controleren. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer schiet op doel. Gugu bokst de bal weg.

33e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal in één keer door. Mroziak speelt de bal door. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Gugu met een harde bal richting middenveld. Kędzia kopt de bal weg. Sürücü rent richting de bal. Sürücü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Kędzia rent richting de bal. Bercu onderschept slim de pass. D`Heer rent richting de bal. D`Heer schiet op doel. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:2

40e minuut.
Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz passt de bal zonder na te denken. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 67%, FC BRANCO 33%.
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:3

49e minuut.
Doeltrap. Gugu trapt de bal weg van het doel. Bercu kopt de bal weg. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:4

51e minuut.
Mustang probeert naar een medespeler te passen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz passt de bal zonder na te denken. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:5

56e minuut.
D`Heer rent richting de bal. D`Heer passt de bal zonder na te denken. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bercu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Etheve komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esteves met een snelle inworp. Apacz is nu in balbezit. Apacz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Esteves passt de bal zonder na te denken. Mastrostefano is nu in balbezit. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buhoiu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mustang probeert naar een medespeler te passen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz passt de bal zonder na te denken. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apacz zal de hoekschop nemen. Mastrostefano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubry rent richting de bal. Sürücü onderschept slim de pass. Sürücü haalt uit met een fantastische trap. de Medeiros probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is de Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćwieląg neemt de hoekschop. Stănăşel kopt de bal weg. Klungelig pakt Aubry de bal. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mastrostefano probeert de bal met de borst te controleren. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak passt de bal zonder na te denken. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:6

72e minuut.
Esteves passt de bal in één keer door. Mroziak met een sublieme pass. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:7

79e minuut.
Cornaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornaglia speelt de bal door. Mroziak rent richting de bal. Mroziak geeft de bal voor. Mastrostefano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal met de wreef. Drăgan rent richting de bal. Mastrostefano verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kędzia is nu in balbezit. Esteves onderschept slim de pass. Esteves speelt de bal door. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano schiet op doel. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer draait met de bal, schiet en ... Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 74%, FC BRANCO 26%.
*** Cпартак Москва * - FC BRANCO 0:7