Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRANCO Sacalaz Tm
sweep Tactiek 4-3-3 probe
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlainović verovert de bal door een tackle van achteren. Etheve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Etheve krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een hoge lob. Carlos kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Sacalaz Tm 0:1

13e minuut.
Prlainović verovert de bal door een tackle van achteren. Majsner is nu in balbezit. Met opzet legt Etheve zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Etheve naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Bercu met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Sacalaz Tm 0:2

18e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbel verovert de bal door een tackle van achteren. Durbel geeft de bal voor. Vascu springt en kopt de bal. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Aubry is nu in balbezit. Aubry geeft een lange en hoge pass. Martínez Mina kopt de bal weg. Klungelig pakt Durbel de bal. Durbel passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Carrasco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durbel met een snelle inworp. Majsner geeft de bal voor. Vascu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu passt de bal zonder na te denken. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mastrostefano passt de bal in één keer door. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak geeft een lange en hoge pass. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Esteves de bal onder controle te krijgen. Mroziak is nu in balbezit. Høeg begaat een overtreding. Høeg krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Carlos onderschept slim de pass. Carlos passt de bal in één keer door. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado schiet op doel. Świątek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 63%, Sacalaz Tm 37%.
FC BRANCO - Sacalaz Tm 0:2

54e minuut.
Aubry met een sublieme pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner met een sublieme pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mroziak passt de bal zonder na te denken. Bercu is nu in balbezit. Bercu geeft de bal voor. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Sacalaz Tm 1:2

60e minuut.
Mastrostefano is nu in balbezit. Zamora onderschept slim de pass. Zamora passt de bal in één keer door. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aubry rent richting de bal. Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Sacalaz Tm 1:3

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Apacz kopt de bal weg. Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal met de wreef. Zamora geeft een lange en hoge pass. Carlos springt en kopt de bal. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - Sacalaz Tm 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 71%, Sacalaz Tm 29%.
FC BRANCO - Sacalaz Tm 1:4