Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm FC BRANCO
4-3-3 probe Tactiek sweep
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 49.5
solide Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vascu rent richting de bal. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Martínez Mina geeft een lange en hoge pass. Carlos kopt de bal weg. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC BRANCO 1:0

19e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Veseliu passt de bal in één keer door. Carlos is nu in balbezit. Carlos controleert de bal met de borst. Carlos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC BRANCO 2:0

28e minuut.
Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu passt de bal in één keer door. Veseliu rent richting de bal. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bodryagin geeft de bal voor. Carlos kopt de bal weg. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu draait met de bal, schiet en ... de Medeiros probeert de bal aan de voet te houden. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 42%, FC BRANCO 58%.
Sacalaz Tm - FC BRANCO 2:0

46e minuut.
Bedingfield komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bercu met een sublieme pass. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasco krijgt een gele kaart. Vascu raakt geblesseerd tijdens het duel. Carlos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carlos is nu in balbezit. Paal! Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC BRANCO 3:0

55e minuut.
Daar is Malković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malković geeft een hoge lob. Bedingfield maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC BRANCO 4:0

56e minuut.
Malković geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Aubry is nu in balbezit. Aubry geeft de bal voor. Vascu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin speelt de bal door. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vascu rent richting de bal. Carlos is nu in balbezit. Carlos passt de bal met de wreef. Daar is Bedingfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedingfield schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Mroziak met een snelle inworp. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malković de bal onder controle te krijgen. Rauseo bokst de bal weg. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Høeg onderschept slim de pass. Høeg geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin onderschept slim de pass. Bodryagin geeft de bal voor. Bedingfield krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Świątek met een harde bal richting middenveld. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Carlos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zamora geeft een lange en hoge pass. Vascu probeert naar een medespeler te passen. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - FC BRANCO 5:0

82e minuut.
Inworp. Zamora met de inworp. Malković rent richting de bal. Malković geeft de bal voor. Carlos maakt een snoekduik en kopt de bal. Świątek bokst de bal weg. Daar is Bedingfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Bercu de bal. Malković geeft een lange en hoge pass. Aubry kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bedingfield is nu in balbezit. Bedingfield passt de bal zonder na te denken. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 33%, FC BRANCO 67%.
Sacalaz Tm - FC BRANCO 5:0