Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: TĂPŞAN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27008
BAIETII VESELI BAD
simplu Tactiek ftt
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
36 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46 gemiddelde waardering 32.5
excellent Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Troester met een sublieme pass. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft een hoge lob. Marin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti probeert naar een medespeler te passen. Troester rent richting de bal. Troester schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Enache passt de bal met de wreef. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu passt de bal met de wreef. Troester rent richting de bal. Troester draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Enache is nu in balbezit. Solomovici is nu in balbezit. Enache onderschept slim de pass. Enache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 1:0

12e minuut.
Troester kopt de bal weg. Daar is Solomovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Marin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Troester de bal. Cetină is nu in balbezit. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu passt de bal met de wreef. Gherghina verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Marin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Enache is nu in balbezit. Enache draait met de bal, schiet en ... Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nărăvaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Troester met een sublieme pass. Gherghina heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 3:0

23e minuut.
Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu speelt de bal door. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 3:1

24e minuut.
Stănică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guşă komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Daar is Cetină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitu probeert naar een medespeler te passen. Enache is nu in balbezit. Enache geeft een hoge lob. Wielgus rent richting de bal. Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Storti probeert naar een medespeler te passen. Enculescu heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu speelt de bal door. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 4:1

31e minuut.
Inworp. Enculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache haalt uit met een fantastische trap. Marin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 5:1

37e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Enache rent richting de bal. Enache passt de bal zonder na te denken. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus speelt de bal door. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti geeft een lange en hoge pass. Păun controleert de bal met de borst. Enache onderschept slim de pass. Enache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Troester de bal onder controle te krijgen. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti verovert de bal door een tackle van achteren. Troester rent richting de bal. Troester draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Storti passt de bal in één keer door. Enache is nu in balbezit. Păun rent richting de bal. Enache onderschept slim de pass. Enache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Enache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache draait met de bal, schiet en ... Marin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 36%, BAD 64%.
BAIETII VESELI - BAD 5:1

51e minuut.
Enculescu rent richting de bal. Enculescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Troester de bal. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Esca speelt de bal door. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu passt de bal met de wreef. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 6:1

63e minuut.
Wielgus passt de bal in één keer door. Pitu rent richting de bal. Pitu probeert naar een medespeler te passen. Enache rent richting de bal. Enache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Enculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enache met een sublieme pass. Klungelig pakt Troester de bal. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gherghina geeft de bal voor. Inworp. Pitu met de inworp. Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Enculescu geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu rent richting de bal. Enculescu onderschept slim de pass. Enculescu geeft een hoge lob. Wielgus krijgt zijn hoofd ertegen. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Enculescu speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Enache passt de bal zonder na te denken. Troester rent richting de bal. Troester haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 7:1

78e minuut.
Cetină met een snelle inworp. Guşă rent richting de bal. Dumitraşcu is nu in balbezit. Guşă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pitu geeft een lange en hoge pass. Marin speelt de bal door. Nărăvaş met een sublieme pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Storti is nu in balbezit. Storti passt de bal in één keer door. Enache is nu in balbezit. Enache schiet op doel. Marin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAIETII VESELI - BAD 8:1

84e minuut.
Enache onderschept slim de pass. Enache probeert naar een medespeler te passen. Enculescu geeft een lange en hoge pass. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gherghina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Marin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Esca geeft de bal voor. Wielgus rent richting de bal. Wielgus speelt de bal door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache schiet op doel. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAIETII VESELI 31%, BAD 69%.
BAIETII VESELI - BAD 8:1