Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 15378
BAD BAIETII VESELI
ftt Tactiek simplu
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Pitu rent richting de bal. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki passt de bal in één keer door. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Esca is nu in balbezit. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki passt de bal met de wreef. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Enculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Condron is nu in balbezit. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Inworp. Krasucki met de inworp. Dumitraşcu speelt de bal door. Condron is nu in balbezit. Condron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal met de wreef. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cimbru de bal. Cimbru speelt de bal door. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. Cordovez bokst de bal weg.

38e minuut.
Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki passt de bal in één keer door. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 38%, BAIETII VESELI 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BAD - BAIETII VESELI 0:0

47e minuut.
Cimbru heeft problemen om de bal te vangen. Cimbru passt de bal in één keer door. Dumitraşcu is nu in balbezit. Condron rent richting de bal. Condron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kirch onderschept slim de pass. Krasucki rent richting de bal. Krasucki passt de bal in één keer door. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Cordovez bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Condron de bal. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki speelt de bal door. Condron rent richting de bal. Condron draait met de bal, schiet en ... Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - BAIETII VESELI 1:0

69e minuut.
Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti speelt de bal door. Puştea met een sublieme pass. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Krasucki rent richting de bal. Krasucki geeft een hoge lob. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - BAIETII VESELI 2:0

74e minuut.
Chişcă met een sublieme pass. Krasucki rent richting de bal. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Puştea speelt de bal door. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru geeft een hoge lob. Condron rent richting de bal. Condron draait met de bal, schiet en ... Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 46%, BAIETII VESELI 54%.
BAD - BAIETII VESELI 2:0