Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica Fc Maicanesti
5.2.3 Tactiek psy
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 50.3
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Szumilas met een sublieme pass. Perianu rent richting de bal. Perianu speelt de bal door. Amca rent richting de bal. Amca draait met de bal, schiet en ... Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Potroviţa probeert naar een medespeler te passen. Cung heeft problemen om de bal te vangen. Cung met een sublieme pass. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Căliman bokst de bal weg. Amca rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vacas kopt de bal weg. Daar is Amca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourbos verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is von Pechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bourbos kopt de bal weg. Szumilas heeft problemen om de bal te vangen. Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Amca is nu in balbezit. Amca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Potroviţa geeft een hoge lob. Bourbos rent richting de bal. Amca onderschept slim de pass. Amca draait met de bal, schiet en ... Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Caragiale geeft een lange en hoge pass. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa passt de bal zonder na te denken. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein passt de bal zonder na te denken. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas passt de bal zonder na te denken. Amca rent richting de bal. Paal! Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Fc Maicanesti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 80%, Fc Maicanesti 20%.
Portocala electrica - Fc Maicanesti 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Pekárik de bal. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie met een sublieme pass. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Szumilas passt de bal met de wreef. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu met een sublieme pass. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel. Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Herbas rent richting de bal. Cung onderschept slim de pass. Cung met een sublieme pass. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Psarros passt de bal zonder na te denken. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa passt de bal met de wreef. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Căliman met een harde bal richting middenveld. Szumilas kopt de bal weg. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Perianu is nu in balbezit. Perianu speelt de bal door. Bourbos rent richting de bal. Amca onderschept slim de pass. Amca schiet op doel. Căliman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 75%, Fc Maicanesti 25%.
Portocala electrica - Fc Maicanesti 0:1