Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maicanesti Portocala electrica
psy Tactiek 433_s
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Tache verovert de bal door een tackle van achteren. Tache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrnčár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño is nu in balbezit. Calviño schiet op doel. Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Galinho de bal. Calviño is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cung speelt de bal door. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu passt de bal in één keer door. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein schiet op doel. Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Cung met een snelle inworp. Potroviţa heeft problemen om de bal te vangen. Potroviţa speelt de bal door. Daar is von Pechstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alì passt de bal met de wreef. Szumilas is nu in balbezit. Szumilas passt de bal in één keer door. Daar is Amca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung passt de bal in één keer door. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Portocala electrica 1:0

32e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung passt de bal zonder na te denken. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Căliman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Portocala electrica 2:0

35e minuut.
Nappo kopt de bal weg. Szumilas speelt de bal door. Daar is Pekárik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekárik probeert naar een medespeler te passen. Potroviţa probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Amca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calviño rent richting de bal. Potroviţa begaat een overtreding. Potroviţa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Căliman trapt de bal weg. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa speelt de bal door. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Portocala electrica 3:0

45e minuut.
Szumilas speelt de bal door. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca passt de bal met de wreef. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 37%, Portocala electrica 63%.
Fc Maicanesti - Portocala electrica 3:0

51e minuut.
Szumilas passt de bal in één keer door. Perianu rent richting de bal. Perianu speelt de bal door. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pino met een sublieme pass. Szumilas rent richting de bal. Szumilas passt de bal zonder na te denken. Cung rent richting de bal. Cung geeft een hoge lob. Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pekárik geeft de bal voor. Amca kopt de bal weg. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Căliman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Portocala electrica 4:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cung met de inworp. Psarros onderschept slim de pass. Szumilas rent richting de bal. Szumilas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Căliman met een harde bal richting middenveld. Szumilas kopt de bal weg. Amca is nu in balbezit. Amca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros geeft de bal voor. Szumilas kopt de bal weg. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alì is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa geeft een lange en hoge pass. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nappo kopt de bal weg. Aytemiz heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Szumilas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Szumilas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szumilas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Hrnčár probeert naar een medespeler te passen. Perianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perianu geeft een hoge lob. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel. Căliman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Portocala electrica 5:0

90e minuut.
Bourbos met een sublieme pass. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca onderschept slim de pass. Amca draait met de bal, schiet en ... Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - Portocala electrica 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 41%, Portocala electrica 59%.
Fc Maicanesti - Portocala electrica 6:0