Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * FC IS Covasna
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten formidabel
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Tzortzis heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Ziediņš met een sublieme pass. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Koszyc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:1

5e minuut.
Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache passt de bal zonder na te denken. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch verovert de bal door een tackle van achteren. Enoch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino passt de bal in één keer door. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:2

11e minuut.
Kędzia onderschept slim de pass. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc speelt de bal door. Armeanca rent richting de bal. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kędzia passt de bal in één keer door. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals passt de bal zonder na te denken. Arrotino rent richting de bal. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tzortzis passt de bal met de wreef. Arrotino rent richting de bal. Arrotino passt de bal zonder na te denken. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ortiz Mina is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mijnals is nu in balbezit. Mijnals met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino schiet op doel. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:3

21e minuut.
Koszyc met een sublieme pass. Armeanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Armeanca passt de bal in één keer door. Ciorchine bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gugu trapt de bal weg. Tzortzis kopt de bal weg. Daar is Ziediņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziediņš geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:4

25e minuut.
Tzortzis kopt de bal weg. Ortiz Mina is nu in balbezit. Mijnals met een sublieme pass. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:5

28e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch verovert de bal door een tackle van achteren. Enoch speelt de bal door. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Kędzia de bal. Mijnals rent richting de bal. Mijnals passt de bal in één keer door. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch geeft een lange en hoge pass. Mijnals is nu in balbezit. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Drăgan de bal onder controle te krijgen. Arrotino kopt de bal weg. Mijnals rent richting de bal. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:6

40e minuut.
Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals speelt de bal door. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino draait met de bal, schiet en ... Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kum onderschept slim de pass. Kum probeert naar een medespeler te passen. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 70%, FC IS Covasna 30%.
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:7

46e minuut.
Mihnea komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Rúnarsson kopt de bal weg. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea rent richting de bal. Mihnea passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Koszyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciavarrella onderschept slim de pass. Ciavarrella geeft een hoge lob. Arrotino rent richting de bal. Arrotino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gugu trapt de bal weg. Tzortzis kopt de bal weg. Mijnals speelt de bal door. Mihnea probeert de bal met de borst te controleren. Mihnea schiet op doel. De bal raakt de paal. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Gugu speelt de bal door. Daar is Koszyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzis met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kędzia kopt de bal weg. Enoch controleert de bal met de borst. Enoch speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dumitrache speelt de bal door. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch met een sublieme pass. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tzortzis onderschept slim de pass. Tzortzis speelt de bal door. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arrotino rent richting de bal. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:8

70e minuut.
Arrotino passt de bal met de wreef. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch geeft een hoge lob. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:9

71e minuut.
Armeanca met een sublieme pass. Koszyc heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino rent richting de bal. Arrotino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:10

72e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Enoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enoch geeft een lange en hoge pass. Mihnea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:11

76e minuut.
Araníbar met de inworp. Ciavarrella rent richting de bal. Ciavarrella geeft een lange en hoge pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arrotino rent richting de bal. Buhoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arrotino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arrotino neemt de penalty, wat een uithaal! Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:12

82e minuut.
Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch geeft de bal voor. Ziediņš heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:13

88e minuut.
Ziediņš is nu in balbezit. Ziediņš geeft een hoge lob. Buhoiu is nu in balbezit. Arrotino onderschept slim de pass. Arrotino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 75%, FC IS Covasna 25%.
*** Cпартак Москва * - FC IS Covasna 0:14