Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9135
BAD FC BRANCO
ftt Tactiek sweep
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
30 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Kinn met de inworp. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Páncsics springt en kopt de bal. Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Esteves de bal. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oasenegre passt de bal met de wreef. Cimbru met een sublieme pass. Aubry bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Páncsics schiet op doel. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Chişcă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dumitraşcu komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbru passt de bal zonder na te denken. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Cimbru met een snelle inworp. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Świątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 1:0

20e minuut.
Chiş trapt de bal weg. Krasucki geeft de bal voor. Cimbru kopt de bal weg. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kinn is nu in balbezit. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak speelt de bal door. Apacz rent richting de bal. Apacz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Oasenegre speelt de bal door. Daar is Cimbru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimbru passt de bal in één keer door. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz speelt de bal door. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAD - FC BRANCO 1:1

25e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Cimbru speelt de bal door. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Oasenegre geeft de bal voor. Páncsics heeft problemen om de bal te vangen. Bercu is nu in balbezit. Páncsics onderschept slim de pass. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Krasucki onderschept slim de pass. Krasucki geeft een hoge lob. Páncsics heeft problemen om de bal te vangen. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Świątek met een harde bal richting middenveld. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krasucki de bal. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Páncsics springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 2:1

31e minuut.
D`Heer probeert de bal aan de voet te houden. Mroziak rent richting de bal. Krasucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasucki krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klungelig pakt D`Heer de bal. Oasenegre geeft de bal voor. Daar is de Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cimbru met een snelle inworp. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal met de wreef. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aubry heeft problemen om de bal te vangen. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 3:1

44e minuut.
Díaz Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. Pora rent richting de bal. D`Heer verovert de bal door een tackle van achteren. D`Heer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 44%, FC BRANCO 56%.
BAD - FC BRANCO 3:1

49e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki met een sublieme pass. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 4:1

51e minuut.
Cimbru geeft de bal voor. Krasucki kopt de bal weg. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Świątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 5:1

55e minuut.
Inworp. Apacz met de inworp. Bercu speelt de bal door. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chiş trapt de bal weg. Esteves controleert de bal met de borst. Oasenegre speelt de bal door. Condron is nu in balbezit. Condron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 6:1

57e minuut.
Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron is nu in balbezit. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Condron rent richting de bal. Condron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 7:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oasenegre met een sublieme pass. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bercu met een sublieme pass. Apacz is nu in balbezit. Apacz passt de bal in één keer door. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Arboleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda geeft een hoge lob. Condron kopt de bal weg. Klungelig pakt Páncsics de bal. Páncsics schiet op doel. Świątek bokst de bal weg. Condron is nu in balbezit. Condron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 8:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stănică komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Krasucki is nu in balbezit. Krasucki geeft een lange en hoge pass. Condron kopt de bal weg. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is de Medeiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 9:1

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbru met de inworp. Oasenegre geeft de bal voor. Stănică maakt een snoekduik en kopt de bal. Świątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - FC BRANCO 10:1

87e minuut.
Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Stănică rent richting de bal. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 40%, FC BRANCO 60%.
BAD - FC BRANCO 10:1