Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRANCO BAD
sweep Tactiek ftt
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 53.1
very good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Cimbru speelt de bal door. Páncsics rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Aubry ... Strafschop! Aubry krijgt een gele kaart. Páncsics raakt geblesseerd tijdens het duel. Condron legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Cimbru rent richting de bal. Cimbru geeft de bal voor. Aubry probeert de bal met de borst te controleren. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - BAD 0:1

3e minuut.
Bercu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aubry de bal. Páncsics onderschept slim de pass. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Cornaglia kopt de bal weg. Kinn met een sublieme pass. Condron heeft problemen om de bal te vangen. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
de Medeiros onderschept slim de pass. Condron verovert de bal door een tackle van achteren. Condron met een sublieme pass. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Arboleda geeft de bal voor. Inworp. Apacz met een snelle inworp. D`Heer rent richting de bal. D`Heer geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Chiş bokst de bal weg.

20e minuut.
de Medeiros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krasucki met een snelle inworp. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Krasucki geeft de bal voor. de Medeiros probeert de bal met de borst te controleren. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Świątek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arboleda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solomovici komt het veld opgelopen. Oasenegre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cornaglia geeft een hoge lob. Pora kopt de bal weg. Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre geeft de bal voor. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cimbru met de inworp. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal in één keer door. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 52%, BAD 48%.
FC BRANCO - BAD 0:1

46e minuut.
Inworp. Cimbru met de inworp. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Świątek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Condron is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - BAD 0:2

49e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. D`Heer heeft problemen om de bal te vangen. Cimbru geeft de bal voor. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Medeiros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - BAD 0:3

51e minuut.
Stănică komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mastrostefano passt de bal zonder na te denken. Apacz heeft problemen om de bal te vangen. Apacz probeert naar een medespeler te passen. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Carrasco onderschept slim de pass. Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal met de wreef. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Chiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mastrostefano is nu in balbezit. Chiş probeert naar een medespeler te passen. Stănică kopt de bal weg. Condron rent richting de bal. Condron haalt uit met een fantastische trap. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Păun komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Aubry trapt de bal weg van het doel. Apacz heeft problemen om de bal te vangen. Apacz speelt de bal door. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ... Chiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz geeft een hoge lob. Mastrostefano maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kinn kopt de bal weg. D`Heer rent richting de bal. D`Heer draait met de bal, schiet en ... Chiş bokst de bal weg.

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apacz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mastrostefano de bal. Kinn speelt de bal door. Klungelig pakt D`Heer de bal. D`Heer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carrasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apacz probeert naar een medespeler te passen. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. D`Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Solomovici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apacz met een snelle inworp. D`Heer rent richting de bal. D`Heer haalt uit met een fantastische trap. Chiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRANCO - BAD 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRANCO 39%, BAD 61%.
FC BRANCO - BAD 1:3
BAD