Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm BAIETII VESELI
4-3-3 probe Tactiek simplu
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Storti is nu in balbezit. Troester is nu in balbezit. Bodryagin begaat een overtreding. Bodryagin krijgt een gele kaart. Troester is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Storti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Puştea kopt de bal weg. Storti rent richting de bal. Carlos onderschept slim de pass. Carlos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Prlainović is nu in balbezit. Prlainović geeft een hoge lob. Vascu probeert de bal met de borst te controleren. Pitu onderschept slim de pass. Pitu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vascu kopt de bal weg. Puştea is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 1:0

25e minuut.
Daar is Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlos passt de bal met de wreef. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 2:0

27e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cordovez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 3:0

31e minuut.
Bodryagin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodryagin geeft de bal voor. Vascu kopt de bal weg. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ... Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. Inworp. Bodryagin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Słowiak de bal onder controle te krijgen. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak maakt een afschuwelijke overtreding. Słowiak krijgt een gele kaart. Troester is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Storti met een snel genomen vrije trap. Daar is Martínez Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Drăgoi met een snelle inworp. Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin passt de bal zonder na te denken. Carlos is nu in balbezit. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Cordovez bokst de bal weg.

42e minuut.
Bodryagin geeft een hoge lob. Crainic kopt de bal weg. Bodryagin is nu in balbezit. Bodryagin geeft de bal voor. Vascu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 32%, BAIETII VESELI 68%.
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 3:0

49e minuut.
Bodryagin heeft problemen om de bal te vangen. Bodryagin passt de bal met de wreef. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos schiet op doel. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bodryagin controleert de bal met de borst. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester begaat een overtreding. Troester krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Durbel geeft de bal voor. Puştea rent richting de bal. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 4:0

56e minuut.
Crainic speelt de bal door. Bodryagin geeft de bal voor. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Enache controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Martínez Mina maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Delgado kopt de bal weg. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Enculescu met de inworp. Storti bereikt de bal nog maar net als eerste. Storti speelt de bal door. Enculescu rent richting de bal. Enculescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Storti kopt de bal weg. Klungelig pakt Troester de bal. Słowiak probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Troester passt de bal in één keer door. Daar is Słowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodryagin geeft de bal voor. Carlos is nu in balbezit. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Drăgoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodryagin met een snelle inworp. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wielgus controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prlainović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zamora kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... Cordovez bokst de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 33%, BAIETII VESELI 67%.
Sacalaz Tm - BAIETII VESELI 5:0