Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: IS Grund
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8855
FC IS Covasna Portocala electrica
Attack Tactiek 5.2.3
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten formidable
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Tămâie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar passt de bal zonder na te denken. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ... Spescha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Psarros kopt de bal weg. Klungelig pakt Araníbar de bal. Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbas rent richting de bal. Herbas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alì verovert de bal door een tackle van achteren. Alì speelt de bal door. Nappo speelt de bal door. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mijnals kopt de bal weg. Daar is Arrotino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alì bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino onderschept slim de pass. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo is nu in balbezit. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals geeft een hoge lob. Ortiz Mina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Portocala electrica 1:0

21e minuut.
Tzortzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo passt de bal zonder na te denken. Tămâie is nu in balbezit. Tămâie haalt uit met een fantastische trap. Spescha bokst de bal weg.

22e minuut.
Dvéri is nu in balbezit. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz Mina is nu in balbezit. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nappo is nu in balbezit. Nappo passt de bal in één keer door. Calviño rent richting de bal. Calviño schiet op doel. Kum probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Spescha met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragiale met een snelle inworp. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Spescha trapt de bal weg van het doel. Tzortzis probeert de bal met de borst te controleren. Tzortzis geeft de bal voor. Arrotino heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Portocala electrica 2:0

34e minuut.
Mijnals met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino draait met de bal, schiet en ... Căliman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Portocala electrica 3:0

40e minuut.
Ziediņš rent richting de bal. Ziediņš geeft een hoge lob. Arrotino heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Dvéri probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Enoch is nu in balbezit. Inworp. Enoch met een snelle inworp. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 45%, Portocala electrica 55%.
FC IS Covasna - Portocala electrica 3:0

46e minuut.
Mihnea komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tzortzis kopt de bal weg. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals passt de bal in één keer door. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bourbos rent richting de bal. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea speelt de bal door. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mijnals rent richting de bal. Dvéri onderschept slim de pass. Nappo probeert naar een medespeler te passen. Calviño is nu in balbezit. Calviño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tzortzis speelt de bal door. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals geeft een lange en hoge pass. Arrotino rent richting de bal. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Enoch speelt de bal door. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Caragiale kopt de bal weg. Klungelig pakt Calviño de bal. Tzortzis is nu in balbezit. Calviño onderschept slim de pass. Calviño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ciavarrella verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arrotino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrotino schiet op doel. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Bourbos de bal. Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea speelt de bal door. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - Portocala electrica 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 47%, Portocala electrica 53%.
FC IS Covasna - Portocala electrica 4:0