Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica FC IS Covasna
433_s Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz onderschept slim de pass. Godylewicz met een sublieme pass. Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ortiz Mina springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Godylewicz geeft een hoge lob. Bourbos kopt de bal weg. Mijnals met een sublieme pass. Daar is Ortiz Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz Mina schiet op doel. Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Aytemiz is nu in balbezit. Nappo is nu in balbezit. Nappo met een sublieme pass. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tzortzis is nu in balbezit. Calviño verovert de bal door een tackle van achteren. Calviño passt de bal in één keer door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - FC IS Covasna 1:0

27e minuut.
Daar is Ortiz Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz Mina met een sublieme pass. Godylewicz probeert naar een medespeler te passen. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Calviño speelt de bal door. Galinho rent richting de bal. Galinho speelt de bal door. Calviño rent richting de bal. Calviño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Godylewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Godylewicz met een sublieme pass. Daar is Mijnals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals geeft een lange en hoge pass. Ortiz Mina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arrotino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihnea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 66%, FC IS Covasna 34%.
Portocala electrica - FC IS Covasna 1:0

48e minuut.
Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz geeft een lange en hoge pass. Godylewicz rent richting de bal. Calviño onderschept slim de pass. Calviño haalt uit met een fantastische trap. Spescha bokst de bal weg.

54e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal in één keer door. Calviño rent richting de bal. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tămâie met een snelle inworp. Klungelig pakt Galinho de bal. Godylewicz onderschept slim de pass. Godylewicz met een sublieme pass. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Enoch zal de hoekschop nemen. Ortiz Mina maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

67e minuut.
Aytemiz is nu in balbezit. Rúnarsson onderschept slim de pass. Rúnarsson geeft de bal voor. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel. Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Araníbar heeft problemen om de bal te vangen. Galinho speelt de bal door. Calviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Calviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - FC IS Covasna 2:0

85e minuut.
Godylewicz heeft problemen om de bal te vangen. Calviño rent richting de bal. Mijnals begaat een overtreding. Mijnals krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzis is nu in balbezit. Nappo verovert de bal door een tackle van achteren. Nappo met een sublieme pass. Calviño rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 57%, FC IS Covasna 43%.
Portocala electrica - FC IS Covasna 2:0