Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maicanesti *** Cпартак Москва *
psy Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten very good
very good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Potroviţa de bal. Potroviţa passt de bal met de wreef. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cung neemt de hoekschop. Amca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Cung met de inworp. Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa passt de bal in één keer door. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 1:0

5e minuut.
Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumilas met een sublieme pass. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 2:0

11e minuut.
Gugu speelt de bal door. Potroviţa is nu in balbezit. Koszyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszyc krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tache speelt de bal door. Amca rent richting de bal. Kędzia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kędzia naar de kleedkamers voor een vroege douche. Amca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amca kan niet meer verder spelen. Sălăjean komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal in één keer door. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.

17e minuut.
Ćwieląg heeft problemen om de bal te vangen. Hrnčár rent richting de bal. Hrnčár geeft een lange en hoge pass. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Potroviţa speelt de bal door. Daar is Sălăjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perianu probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Buhoiu trapt de bal weg. Potroviţa probeert de bal aan de voet te houden. Potroviţa passt de bal in één keer door. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache speelt de bal door. Pekárik probeert naar een medespeler te passen. Cung rent richting de bal. Cung geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Vacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal zonder na te denken. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Perianu probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean passt de bal zonder na te denken. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Szumilas passt de bal zonder na te denken. Daar is Sălăjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szumilas passt de bal in één keer door. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Sălăjean passt de bal in één keer door. von Pechstein heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 3:0

34e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal met de wreef. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 4:0

37e minuut.
Pekárik probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean passt de bal met de wreef. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean draait met de bal, schiet en ... Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean passt de bal met de wreef. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 5:0

42e minuut.
Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumilas rent richting de bal. Szumilas passt de bal met de wreef. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean passt de bal zonder na te denken. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein schiet op doel. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 17%, *** Cпартак Москва * 83%.
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 5:0

47e minuut.
Hrnčár onderschept slim de pass. Hrnčár geeft de bal voor. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean haalt uit met een fantastische trap. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cung geeft de bal voor. Sălăjean kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgan de bal. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cung passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Perianu de bal. Perianu met een sublieme pass. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Dobrea de bal. Szumilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumilas passt de bal in één keer door. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean geeft de bal voor. Cung speelt de bal door. von Pechstein heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 6:0

66e minuut.
von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buhoiu de bal onder controle te krijgen. Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stănăşel is nu in balbezit. Potroviţa verovert de bal door een tackle van achteren. Potroviţa met een sublieme pass. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 7:0

76e minuut.
Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Szumilas probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean schiet op doel. Gugu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perianu zal de hoekschop nemen. von Pechstein springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 8:0

85e minuut.
Perianu rent richting de bal. Perianu geeft een hoge lob. Buhoiu probeert de bal met de borst te controleren. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein schiet op doel. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maicanesti 28%, *** Cпартак Москва * 72%.
Fc Maicanesti - *** Cпартак Москва * 8:0