Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * Fc Maicanesti
Normal Tactiek psy
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 50.4
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Potroviţa onderschept slim de pass. Ciorchine probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean met een sublieme pass. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Cung de bal. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung onderschept slim de pass. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
von Pechstein kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Amca is nu in balbezit. Amca haalt uit met een fantastische trap. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:1

14e minuut.
von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein passt de bal met de wreef. Dobrea is nu in balbezit. Amca onderschept slim de pass. Amca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:2

19e minuut.
Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa passt de bal met de wreef. von Pechstein bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal in één keer door. Sălăjean met een sublieme pass. Amca heeft problemen om de bal te vangen. Amca haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean passt de bal zonder na te denken. Perianu rent richting de bal. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Inworp. Ćwieląg met de inworp. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Potroviţa is nu in balbezit. Potroviţa passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Dumitrache de bal onder controle te krijgen. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sălăjean speelt de bal door. Amca rent richting de bal. Amca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:3

37e minuut.
Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas passt de bal zonder na te denken. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. von Pechstein onderschept slim de pass. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. Gugu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Amca passt de bal in één keer door. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel. Buhoiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:4

40e minuut.
Perianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Amca rent richting de bal. Amca haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:5

42e minuut.
Ciorchine geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perianu met de inworp. Amca rent richting de bal. Amca draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 75%, Fc Maicanesti 25%.
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:5

49e minuut.
Sălăjean passt de bal zonder na te denken. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein passt de bal met de wreef. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Pechstein geeft een hoge lob. Ciorchine probeert de bal aan de voet te houden. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Perianu rent richting de bal. Perianu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gugu met een harde bal richting middenveld. Potroviţa kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăgan de bal. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean passt de bal met de wreef. Ciorchine heeft problemen om de bal te vangen. von Pechstein rent richting de bal. von Pechstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Tache rent richting de bal. Tache passt de bal met de wreef. Amca rent richting de bal. Amca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cung onderschept slim de pass. Cung geeft een hoge lob. Amca bereikt de bal nog maar net als eerste. Amca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:6

74e minuut.
Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Potroviţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Potroviţa passt de bal in één keer door. Cung is nu in balbezit. Cung geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amca is nu in balbezit. Amca haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:7

78e minuut.
Perianu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciorchine de bal. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:8

78e minuut.
Amca verovert de bal door een tackle van achteren. Amca passt de bal zonder na te denken. Potroviţa speelt de bal door. Cung is nu in balbezit. Cung geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciorchine geeft de bal voor. Vacas is nu in balbezit. Vacas probeert naar een medespeler te passen. Perianu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Buhoiu trapt de bal weg van het doel. Potroviţa kopt de bal weg. von Pechstein is nu in balbezit. von Pechstein haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amca is nu in balbezit. Amca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 80%, Fc Maicanesti 20%.
*** Cпартак Москва * - Fc Maicanesti 0:9