Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portocala electrica Sacalaz Tm
5.2.3 Tactiek 4-3-3 probe
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
44.7 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bodryagin geeft een hoge lob. Carlos kopt de bal weg. Vascu heeft problemen om de bal te vangen. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:1

7e minuut.
Durbel geeft de bal voor. Carlos kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Majsner geeft de bal voor. Bourbos heeft problemen om de bal te vangen. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:2

22e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Majsner speelt de bal door. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:3

25e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Vascu rent richting de bal. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu onderschept slim de pass. Vascu draait met de bal, schiet en ... Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Majsner met een sublieme pass. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora geeft een hoge lob. Carlos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Herbas rent richting de bal. Majsner onderschept slim de pass. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aytemiz is nu in balbezit. Martínez Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Mina geeft een lange en hoge pass. Delgado probeert de bal met de borst te controleren. Delgado draait met de bal, schiet en ... Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 77%, Sacalaz Tm 23%.
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:3

46e minuut.
Carlos met een sublieme pass. Vascu is nu in balbezit. Vascu met een sublieme pass. Carlos heeft problemen om de bal te vangen. Carlos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodryagin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majsner rent richting de bal. Majsner geeft de bal voor. Vascu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Martínez Mina geeft een lange en hoge pass. Bourbos heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:4

70e minuut.
Caragiale met een sublieme pass. Inworp. Bodryagin met een snelle inworp. Majsner geeft een hoge lob. Carlos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:5

75e minuut.
Dvéri heeft problemen om de bal te vangen. Carlos rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Bourbos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Carlos de bal. Carlos schiet op doel. Căliman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:6

86e minuut.
Tămâie rent richting de bal. Prlainović verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbas. Herbas krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Durbel met een sublieme pass. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner passt de bal in één keer door. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alì passt de bal met de wreef. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner geeft een hoge lob. Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portocala electrica 72%, Sacalaz Tm 28%.
Portocala electrica - Sacalaz Tm 0:7