Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sacalaz Tm Portocala electrica
4-3-3 probe Tactiek 5.2.3
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 43.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Bodryagin passt de bal zonder na te denken. Zamora rent richting de bal. Zamora met een sublieme pass. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Høeg speelt de bal door. Bodryagin speelt de bal door. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Căliman bokst de bal weg.

22e minuut.
Vascu geeft een lange en hoge pass. Alì bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos verovert de bal door een tackle van achteren. Carlos haalt uit met een fantastische trap. Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Portocala electrica 1:0

23e minuut.
Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tămâie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Durbel neemt vlug de vrije trap. Daar is Dvéri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Căliman bokst de bal weg.

36e minuut.
Zamora speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu geeft een hoge lob. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Carlos de bal. Bourbos verovert de bal door een tackle van achteren. Bourbos passt de bal in één keer door. Malković rent richting de bal. Malković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin passt de bal in één keer door. Prlainović probeert naar een medespeler te passen. Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Bourbos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carlos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vascu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Portocala electrica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 28%, Portocala electrica 72%.
Sacalaz Tm - Portocala electrica 2:0

51e minuut.
Zamora geeft de bal voor. Nappo kopt de bal weg. Klungelig pakt Caragiale de bal. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Malković passt de bal in één keer door. Bodryagin probeert naar een medespeler te passen. Alì met een sublieme pass. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Carlos rent richting de bal. Vascu rent richting de bal. Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ... Căliman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Carlos rent richting de bal. Carlos passt de bal in één keer door. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Căliman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Portocala electrica 3:0

67e minuut.
Carlos passt de bal zonder na te denken. Vascu rent richting de bal. Vascu passt de bal met de wreef. Bodryagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodryagin haalt uit met een fantastische trap. Căliman bokst de bal weg.

69e minuut.
Bodryagin geeft de bal voor. Alì kopt de bal weg. Zamora rent richting de bal. Zamora geeft een lange en hoge pass. Căliman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Prlainović met een sublieme pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora passt de bal zonder na te denken. Carlos is nu in balbezit. Carlos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bodryagin heeft problemen om de bal te vangen. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. Malković kopt de bal weg. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Caragiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martínez Mina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodryagin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Căliman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Portocala electrica 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 27%, Portocala electrica 73%.
Sacalaz Tm - Portocala electrica 4:0