Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*** Cпартак Москва * BAD
Normal Tactiek ftt
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten very good
average Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Cimbru speelt de bal door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki passt de bal zonder na te denken. Condron rent richting de bal. Condron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:1

4e minuut.
Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal in één keer door. Condron is nu in balbezit. Condron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Páncsics speelt de bal door. Krasucki met een sublieme pass. Condron rent richting de bal. Condron schiet op doel. Gugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:2

10e minuut.
Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron met een sublieme pass. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:3

12e minuut.
Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Cimbru heeft problemen om de bal te vangen. Cimbru passt de bal met de wreef. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:4

14e minuut.
Arboleda geeft een lange en hoge pass. Krasucki kopt de bal weg. Condron is nu in balbezit. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu met een sublieme pass. Condron rent richting de bal. Condron draait met de bal, schiet en ... Gugu bokst de bal weg. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:5

20e minuut.
Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krasucki neemt de hoekschop. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cimbru onderschept slim de pass. Cimbru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Páncsics de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ciorchine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:6

25e minuut.
Buhoiu passt de bal met de wreef. Kőfaragó geeft de bal voor. Pora kopt de bal weg. Oasenegre geeft een hoge lob. Condron maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ćwieląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arboleda rent richting de bal. Arboleda geeft een hoge lob. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Arboleda is nu in balbezit. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre geeft een hoge lob. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gugu trapt de bal weg van het doel. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Condron is nu in balbezit. Condron schiet op doel. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:7

33e minuut.
Cimbru passt de bal met de wreef. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics passt de bal met de wreef. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Páncsics kopt de bal weg. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron haalt uit met een fantastische trap. Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:8

37e minuut.
Arboleda is nu in balbezit. Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwieląg met een sublieme pass. Koszyc rent richting de bal. Koszyc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Páncsics rent richting de bal. Páncsics geeft de bal voor. Dumitrache rent richting de bal. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. Gugu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:9

44e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre passt de bal in één keer door. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 79%, BAD 21%.
*** Cпартак Москва * - BAD 0:9

46e minuut.
Páncsics verovert de bal door een tackle van achteren. Páncsics met een sublieme pass. Condron is nu in balbezit. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:10

48e minuut.
Condron met een sublieme pass. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru passt de bal zonder na te denken. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:11

52e minuut.
Dobrea passt de bal zonder na te denken. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre met een sublieme pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cimbru geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu speelt de bal door. Condron is nu in balbezit. Condron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ciorchine geeft een hoge lob. Inworp. Cimbru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páncsics probeert de bal met de borst te controleren. Páncsics geeft een hoge lob. Gugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Krasucki kopt de bal weg. Klungelig pakt Páncsics de bal. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:12

66e minuut.
Cimbru geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dobrea de bal onder controle te krijgen. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:13

66e minuut.
Páncsics onderschept slim de pass. Condron is nu in balbezit. Condron passt de bal in één keer door. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel. Gugu bokst de bal weg. Páncsics is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:14

68e minuut.
Dobrea geeft de bal voor. Páncsics probeert naar een medespeler te passen. Condron rent richting de bal. Condron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:15

70e minuut.
Klungelig pakt Krasucki de bal. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Oasenegre passt de bal met de wreef. Dumitraşcu speelt de bal door. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron draait met de bal, schiet en ... Buhoiu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Oasenegre passt de bal in één keer door. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Páncsics rent richting de bal. Páncsics schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Dobrea passt de bal in één keer door. Inworp. Cimbru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oasenegre geeft een hoge lob. Dumitraşcu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Condron passt de bal met de wreef. Dumitraşcu heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki met een sublieme pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Páncsics heeft problemen om de bal te vangen. Condron is nu in balbezit. Condron passt de bal in één keer door. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krasucki rent richting de bal. Krasucki passt de bal in één keer door. Dumitraşcu speelt de bal door. Páncsics heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Cпартак Москва * - BAD 0:16

88e minuut.
Cimbru geeft de bal voor. Páncsics kopt de bal weg. Dumitraşcu probeert de bal aan de voet te houden. Condron rent richting de bal. Condron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Cпартак Москва * 85%, BAD 15%.
*** Cпартак Москва * - BAD 0:16