Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13311
BAD *** Cпартак Москва *
ftt Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 33
very good Schieten very good
very good Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Condron rent richting de bal. Condron met een sublieme pass. Páncsics is nu in balbezit. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Oasenegre met een sublieme pass. Krasucki rent richting de bal. Krasucki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Condron de bal. Condron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 1:0

4e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics rent richting de bal. Kędzia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kędzia krijgt een gele kaart. Páncsics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oasenegre komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ciorchine geeft een hoge lob. Arboleda is nu in balbezit. Arboleda geeft een lange en hoge pass. Condron bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron geeft de bal voor. Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 2:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics draait met de bal, schiet en ... Gugu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 3:0

13e minuut.
Páncsics passt de bal in één keer door. Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ćwieląg speelt de bal door. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel speelt de bal door. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Páncsics is nu in balbezit. Kędzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics onderschept slim de pass. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. Gugu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Arboleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda geeft een lange en hoge pass. Páncsics controleert de bal met de borst. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 4:0

25e minuut.
Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Páncsics is nu in balbezit. Páncsics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 5:0

29e minuut.
Pora geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu geeft een hoge lob. Daar is Condron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 6:0

31e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki passt de bal zonder na te denken. Condron is nu in balbezit. Condron draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gugu speelt de bal door. Oasenegre geeft de bal voor. Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 25%, *** Cпартак Москва * 75%.
BAD - *** Cпартак Москва * 7:0

46e minuut.
Stănică komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică rent richting de bal. Dumitraşcu rent richting de bal. Stănică is nu in balbezit. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Krasucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitrache rent richting de bal. Dumitraşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu geeft een lange en hoge pass. Páncsics krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Páncsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Páncsics geeft een hoge lob. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Koszyc rent richting de bal. Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre passt de bal met de wreef. Daar is Páncsics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páncsics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Koszyc probeert naar een medespeler te passen. Cimbru met een sublieme pass. Dumitraşcu is nu in balbezit. Dumitraşcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 8:0

60e minuut.
Kędzia rent richting de bal. Kędzia passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Páncsics onderschept slim de pass. Cimbru geeft de bal voor. Gugu bokst de bal weg. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 9:0

62e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Dumitrache is nu in balbezit. Oasenegre met een sublieme pass. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krasucki rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Dumitraşcu rent richting de bal. Dumitraşcu passt de bal met de wreef. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 10:0

70e minuut.
Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu schiet op doel. Ciorchine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Páncsics rent richting de bal. Páncsics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal met de wreef. Cimbru geeft een lange en hoge pass. Páncsics rent richting de bal. Páncsics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Oasenegre kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciorchine de bal. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Gugu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Păun komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Buhoiu trapt de bal weg van het doel. Cimbru rent richting de bal. Cimbru geeft een hoge lob. Păun rent richting de bal. Păun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 11:0

88e minuut.
Cimbru probeert naar een medespeler te passen. Păun rent richting de bal. Păun passt de bal met de wreef. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - *** Cпартак Москва * 12:0

90e minuut.
Dumitrache passt de bal zonder na te denken. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimbru passt de bal in één keer door. Păun is nu in balbezit. Păun draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 21%, *** Cпартак Москва * 79%.
BAD - *** Cпартак Москва * 12:0