Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.41 [del]
  • Stadion: IS Grund
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 17283
FC IS Covasna FC BRANCO
Attack Tactiek sweep
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
21 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Cornaglia speelt de bal door. de Medeiros heeft problemen om de bal te vangen. Arrotino verovert de bal door een tackle van achteren. Arrotino draait met de bal, schiet en ... Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
D`Heer met een sublieme pass. Apacz is nu in balbezit. Apacz met een sublieme pass. Mastrostefano is nu in balbezit. Mastrostefano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Araníbar speelt de bal door. Klungelig pakt Ziediņš de bal. Ziediņš passt de bal zonder na te denken. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Aubry onderschept slim de pass. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kum geeft een hoge lob. de Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino onderschept slim de pass. Enoch is nu in balbezit. Enoch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mroziak passt de bal zonder na te denken. D`Heer is nu in balbezit. D`Heer passt de bal in één keer door. Mastrostefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrostefano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Aubry rent richting de bal. Ortiz Mina onderschept slim de pass. Mijnals met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - FC BRANCO 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Mroziak de bal. Mroziak speelt de bal door. Kum is nu in balbezit. Mastrostefano onderschept slim de pass. Mastrostefano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC IS Covasna - FC BRANCO 1:1

37e minuut.
Enoch passt de bal zonder na te denken. Ortiz Mina is nu in balbezit. Aubry onderschept slim de pass. Mijnals onderschept slim de pass. Mijnals schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Apacz speelt de bal door. Esteves speelt de bal door. Marcano is nu in balbezit. Mastrostefano onderschept slim de pass. Mastrostefano schiet op doel. Spescha bokst de bal weg. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 61%, FC BRANCO 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC IS Covasna - FC BRANCO 1:1

46e minuut.
Mihnea komt het veld opgelopen. Mastrostefano met een sublieme pass. Klungelig pakt D`Heer de bal. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Enoch met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino speelt de bal door. Mijnals rent richting de bal. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tzortzis probeert naar een medespeler te passen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals met een sublieme pass. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino schiet op doel. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Araníbar geeft een hoge lob. Apacz is nu in balbezit. Tzortzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz onderschept slim de pass. Apacz probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Enoch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mihnea de bal onder controle te krijgen. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - FC BRANCO 2:1

72e minuut.
Kum geeft een hoge lob. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornaglia speelt de bal door. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kum rent richting de bal. Kum geeft de bal voor. Inworp. Apacz met een snelle inworp. D`Heer speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cornaglia speelt de bal door. Mroziak speelt de bal door. Klungelig pakt Kum de bal. Mastrostefano rent richting de bal. Mastrostefano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mihnea passt de bal in één keer door. Ziediņš is nu in balbezit. Ziediņš met een sublieme pass. Arrotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrotino schiet op doel. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt de Medeiros de bal. Arrotino is nu in balbezit. Arrotino haalt uit met een fantastische trap. Świątek bokst de bal weg.

90e minuut.
Tzortzis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzis met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals draait met de bal, schiet en ... Świątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - FC BRANCO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 49%, FC BRANCO 51%.
FC IS Covasna - FC BRANCO 3:1